Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forró Star Wars: ilyenek a szexi birodalmiak és felkelők

Tovább


A természet vad szépsége

Chaiten Vulkán - Chana, Chile (2008. május)

Tovább


Sokkoló terhes fotók

A terhesség alatt készült fotók ennek a korántsem könnyű időszaknak a legszebb emlékei. Legalábbis akkor, ha normális fotók készülnek. De mi bírja rá a szülőket arra, hogy morbid, sokkoló, vagy csak egyszerűen idióta képeket készítsenek, és azt meg is osszák az interneten?

Tovább


Bizarr párosok: nyelvevő rák és a hal

A Csendes-óceánban élnek olyan halak, amelyek különlegesen kapcsolatban élnek együtt egy parazitájával, egy rákfajjal.

Tovább


Jaj, neeee! Han Solo táncol!!!


Azt már eddig is tudtujk, hogy a Lucas Birodalom a bevételek optimalizálása érdekében bármire hajlandó megtenni a Star Wars Univerzummal és karaktereivel szemben. Sokszor hittük már azt, hogy ez a mélypont, de úgy látszik, van még mindig hova lejtőn.

Most jelent meg a Star Wars Kinect verzió, amely az Xbox mozgásvezérlését használja a játék irányításához. Erre még kapásból azt mondjuk, cool. De most jön a szörnyűség: a játéknak van egy tánc funkciója is!!! Az eddig már megismert tánctanító programokat helyezték át Star Wars környezetbe. És ki táncol Jabba diszkójában? Természetesen Han Solo és Leia hercegnő.

Ha mind ez nem lenne elég a slágereket is hozzáigazították a játékhoz. Han Solo mi másra is táncolhatna mint, Jason Derulo számára, amely új címet és szöveget kapott: Ridin' Solo helyett I'm Han Solo. Ha ez nem lenne elég szörnyű erre még rádobna egy lapáttal. Leia hercegnő is nyomja a parketten arany bikiniben. És milyen zenére táncol? Christina Aguilera slágerére amely a "Genie in a Bottle" (Dzsinn a palackban) helyett Princess in the Battle (Hercegnő a csatában) címet viseli.

Akkor most kérnék atomcsapás a Skywalker ranchra...

I'm Han Solo


Tovább


Legkirályabb órák matek-kockáknak

A matematikáért rajongó óratervezők mindent elkövetnek azért, hogy ne lehessen egyszerűen leolvasni az időt. Ezt az egyszerű számsort egytől tizenkettőig hogyan lehet lecserélni valamilyen furmányos feladványra.

Karórák:

Csak prímszámok

Na ezt fejtsd meg: minden szám egy képlet. Mindez fekete iskolai táblán, krétával.

Tovább


Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat

Ahogy merevlemezem elhagyott bugyraiban (olyan archív könyvtárak, amelyek az első pc-m óta követnek) keresgéltem, megakadt a szemem egy ősrégi irományon, amelyet már ki tudja mikor mentettem, el. Akkor csak viccesnek találtam, azért mentettem, el. De azóta apap lettem, és a barátaimnak 2-3 csemetéjük is született már. Most újra elolvasva a szöveget rájöttem, hogy enem csak vicces, de minden szava igaz. Hogyan változnak a szülők elvárásai magukkal szemben, ahogy a gyerekek száma (és vele együtt a munka és a stressz) nő.

Az anyuka ruhái

Első gyermek esetén: Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.

Második gyermek esetén: Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.

Harmadik gyermek esetén: A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre

Első gyermek esetén: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.

Második gyermek esetén: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.

Harmadik gyermek esetén: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Tovább


Kinkakudzsi, az Aranytemplom

A Kinkakudzsi a zen buddhizmus rinzai szektájának sókokudzsi ágához tartozó templom-komplexum Kiotó északnyugati részén. Írják még Kinkakuji-nak is , szó szerinti jelentése az Aranypavilon temploma, de gyakran csak Aranytemplomnak hívják. Messzire kell utazni, ha látni akarjuk: Japánban, Kiotó mellett található.

Tovább


Albínó csodák

Tovább


Bőrönd-roller

Egyre nagyobbak a repülőterek, egyre távolabb vannak a városközponttól, és egyre nagyobbak a repülőtéren belüli távolságok is. Néha kilométereket kell gyalogolni a bejárattól a a belépésen át, egészen a repülőgép ajtajáig. Mindeközben cipeljük magunkkal kézipoggyászunkat. Sokat könnyített az utazáson, hogy feltalálták először a kerekekkel felszerelt, majd később már a kézikocsiként magunk után húzható bőröndöt. De még így sem kellemes kilométereket kutyagolni. És akkor most jöjjön a homlokon csapás pillanata.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog