Azt már eddig is tudtujk, hogy a Lucas Birodalom a bevételek optimalizálása érdekében bármire hajlandó megtenni a Star Wars Univerzummal és karaktereivel szemben. Sokszor hittük már azt, hogy ez a mélypont, de úgy látszik, van még mindig hova lejtőn.

Most jelent meg a Star Wars Kinect verzió, amely az Xbox mozgásvezérlését használja a játék irányításához. Erre még kapásból azt mondjuk, cool. De most jön a szörnyűség: a játéknak van egy tánc funkciója is!!! Az eddig már megismert tánctanító programokat helyezték át Star Wars környezetbe. És ki táncol Jabba diszkójában? Természetesen Han Solo és Leia hercegnő.

Ha mind ez nem lenne elég a slágereket is hozzáigazították a játékhoz. Han Solo mi másra is táncolhatna mint, Jason Derulo számára, amely  új címet és szöveget kapott: Ridin' Solo helyett I'm Han Solo. Ha ez nem lenne elég szörnyű erre még rádobna egy lapáttal. Leia hercegnő is nyomja a parketten arany bikiniben. És milyen zenére táncol? Christina Aguilera slágerére  amely a "Genie in a Bottle" (Dzsinn a palackban) helyett Princess in the Battle (Hercegnő a csatában) címet viseli.

Akkor most kérnék atomcsapás a Skywalker ranchra...

 

I'm Han Solo


 

Leia hercegnő - Princess in the Battle


 

Leia duplázik:

YMCA - Boba Fett és a rohamosztagosok tánca

 Csatlakozz a közel hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotó:  

Napi videó:  

A thaiföldi árvíz tragikomikus arca

A tévé történetének legelegánsabb átverése

Ez csak Afrikában történhet meg

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)