Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legfantasztikusabb autófestés

Valahol Oroszországban fényképezték le ezt a Lexust. A fantasztikus itt most szó szerint érthető, mert egy komplett fantasy világot festett a művész az autó karosszériájára. Ez a fajta művészet nagyon népszerű lenne az autósok körében, de csak kevesen engedhetnek meg maguknak egy ilyen drága alkotást. Ez a festmény, ha megrendelésre készült, milliókba kerülhetett. Ezzel rendesen megemelte az autója értékét.

Tovább


Elképesztő: 3D festés szabad kézzel

A képek alapján azt hihetnénk, hogy aranyhalak úszkálnak fadézsákban. A látvány azonban csal: a képeken egy japán művész, Riusuke Fukahori festményei láthatóak. A festmények valóban három dimenziósak. A művész rétegenként festi meg a halakat, majd a réteget lefedi műgyantával. A képek így alakulnak ki rétegről rétegre. A végeredmény pedig látszólag vízben úszkáló aranyhalak.

Tovább


Ahol jó élni: Elliðaey-sziget

Egy aprócska sziget, amely tökéletes hely lehet annak, aki el akar egy időre vonulni a világtól, és az emberektől. Tökéletes hely azok számára, akik néhány hónapra tökéletes elszigeteltségben akarnak dolgozni vagy pihenni. A sziget neve Elliðaey, Izland déli partjainál fekszik közel Vestmannaeyjar városához. Legnagyobb előnye a képeken jól látszik:


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Amikor a fa az erősebb

Tovább


Medve jacuzzi

Milyen meglepetés érheti egy forró nyári napon a vadon mellett lakókat? Például egy feketemedve vehet fürdőt a teraszon hagyott dézsában.

Tovább


Durva, de igaz: a vámpírhal

A bennszülöttek tudják, hogy a piranhánál csak egy dolog veszélyesebb: az Amazonasba pisilni...

Tovább


Horrorpad a parkban

Amikor megláttam ezt a padot, mintha egy B-kategóriás horrorfilm díszletei közé csöppentem volna. Azután megpillantottam a pad alatt a perselyt, és egyből az jutott az eszembe, hogy a csőd szélén álló önkormányzatok már mindent bevetnek, hogy az utolsó fillért is kihúzzák a polgárok zsebéből. De végül kiderült ez a pad csupán műtárgy, Fabian Brunsing alkotása. Azért kíváncsi lennék a művész lelkivilágára is.

Tovább


Varázslatos éttermek: fészekben a fa tetején

Milyen lehet a madarak élete egy trópusi szigeten? Thaiföldön ezt is kipróbálhatod. Soneva Kiri üdülőhely étterme különleges szolgáltatást kínál. A hosszú falépcsőkön felsétálva fából és vesszőből font, madárfészekre emlékeztető kis bokszokra várják a vacsorázókat. Miután a vendégek elfoglalták a helyüket, a fészkeket felhúzzák öt méter magasra, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a tengerre és a szigetre. A felszolgálás természetesen nem maradhat el, a pincérek, drótkötélpályán érkeznek. a fészek melletti kis teraszra.

Tovább


Hiba volt otthon hagyni egyedül

Tovább


A feleség bosszúja

Az utcai óriásplakát szövege:

Szia Steven!

Most már figyelsz végre rám? 

Tudok a csajról, te mocskos, sunyi, erkölcstelen, hűtlen, kisfarkú  gennycsomó. Mindenről felvételem van. 

(Nemsokára) exfeleséged, Emily

U.i: a plakát bérleti díját a közös bankszámlánkról fizettem. 

Csatlakozz a több mint hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotóAz igazi energia ital

Napi videó:  Verdon, Provance, Franciaország

Vizelde-játékok férfiaknak

Hogyan éld túl a cápatámadást

A természet leggonoszabb tréfája

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via freddiethehugmaster)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog