Egyre nagyobbak a repülőterek, egyre távolabb vannak a városközponttól, és egyre nagyobbak a repülőtéren belüli távolságok is. Néha kilométereket kell gyalogolni a bejárattól a a belépésen át, egészen a repülőgép ajtajáig. Mindeközben cipeljük magunkkal kézipoggyászunkat. Sokat könnyített az utazáson, hogy feltalálták először a kerekekkel felszerelt, majd később már a kézikocsiként magunk után húzható bőröndöt. De még így sem kellemes kilométereket kutyagolni. És akkor most jöjjön a homlokon csapás pillanata.

Szinte érthetetlen, hogy miért nem jutott eddig senkinek eszébe ez a pofon egyszerű találmány, pedig annyira nyilvánvaló: a bőrönd-roller. Az eddig is használt húzókart kellett megerősíteni, és hozzá kellett erősíteni egy lehajtható rollertestet.

Csak le kell hajtani, és lehet száguldani. A bőröndre sincs gond, hiszen kényelmesen a roller elejére van „akasztva”.

A “Micro Luggage - Trolley Scooter“-t a Samsonite gyártja, a roller részt a Micro Mobility Systems biztosítja.

Csatlakozz a közel hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotó:   Szikla, moha, víz

Napi videó:   A Mercedes-sofőr és a halál

Közösségi utazás

Autók vezetők nélkül

Vonattal a Marsra

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)