Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2011 TOP 10 vízalatti fényképe

Egy szokatlan fénykép, amelyen két ​​átlátszó hal látható, amelyek nem nagyobbak 3 centinél. Ők szerepelnek 2011 legjobb vízalatti fotóján. A győztes képet Tobias Friedrich német fotós készítette, miközben Marsa Alam közelében merült Egyiptomban. A vízalatti fotográfiák versenyének a Miami Egyetem Tengerészeti és Légkörtudományi Intézete adott otthont. A versenyre húsz országból több mint hatszáz képet neveztek be.


10. Tisztára söpörni



9. Szépséges óriáscápa


Tovább


3 képernyős mobil

Egyelőre még felbonthatatlan az ellentét a mobiltelefon mérete, a képernyő mérete , és az ujjak mérete között. A jövő azt ígéri, hogy egyszer majd hologramot vetít a levegőbe, és a telefon pedig felismeri a hangunkat és gesztusainkat. Valamivel hamarabb számíthatunk feltekeredő, vékony, hajlékony képernyőkre hordozható készülékeinkben. De addig mit tegyünk?

Egy fiatal ipari dizájner, Kristan Ulrich Larsen érdekes okostelefon-tervvel állt elő. A készüléknek három képernyője van, amelyek összecsukhatóak, és funkciótól függően lehet azokat nyitni és csukni. Az ötlet több mint elgondolkodtató.

Tovább


Ez csak Afrikában történhet meg

Tovább


Karácsonyi pulcsik, amiért ölni kellene

Sose fogom megérteni, hogy egyes vidékeken hogy alakult ki a karácsonyi pulóverek hagyománya. Azt már végképp nem fogom megérteni, ez a hagyomány hogyan torzulhatott el annyira, hogy ezek a giccses förmedvények "megköttessenek".

Tovább


Legkirályabb borospince

Tovább


Furcsa intim-piercing

Tovább


Ahol a körte a palackba nő

Lehet e szebben kínálni egy pálinkát, mint amikor az üvegben benne úszkál egy gyümölcs is. Az olcsóbb alkoholoknál ezt úgy oldják meg, hogy az üveg alja lecsavarható. De a igazi pálinkáknál körte belenő az üvegbe,

Tovább


A világ legrémisztőbb falitükre


Képzeljük el, ahogy reggel álmosan odaállunk a tükör, megvizsgáljuk ébredéstől elgyötört arcunkat, amikor hirtelen a tükörben feltűnik egy szellemfej. A hátunk mögött semmi. Lehet kutyáé, tigrisév, vagy valami más szörnyé, de a tükörképünk mellett (vagy éppen az arcunk helyén), a semmiben lebegve, minket utánozva gúnyol bennünket. Határozottan rémisztő gondolat nem?

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog