Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárványszínű állatok

Hogy tudnak ezek elbújni? Vagy nem is akarnak?

A világ érdekes állat színes szivárvány

Tovább


Zombi apokalipszis

Minden jó történetnek van valamilyen valós alapja. Ez igaz a zombikra is. A globális, az emberiséget elpusztító élőhalott invázió olyan népszerű téma lett, hogy egyre többen vannak, akik ezt elképzelhetőnek tartják. Vajon tudományosan mennyi alapja van ennek?zombi világjárvány apokalipszis

Tovább


Hatalmas kutya fogadta örökbe a majmot

Négy kölyök mellett egy ötödik már fel sem tűnik.A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff

Tovább


A tökéletes zabálógép

Hirtelen nagy tömegben jelenik meg, szinte mindent felfal, ami az útjába kerül, és tökéletes pusztítást végez.sereghernyó járvány terjedés katasztrófa

Tovább


Betegségek eredete

A tudósokat nemcsak az érdekli, honnan is származnak ezek a kórokozók, hanem az is, mióta keserítik meg az életünket.Az információk segítséget nyújthatnak a jövő betegségeinek leküzdésében.betegség fertőzés járvány

Tovább


Új betegségek, régi kórok

A globális felmelegedés egyik súlyos következménye, hogy újabb betegségekkel szembenéznünk. Pontosabban számunkra újakkal, mert ezek a kórok régóta léteznek és ismertek.

Tovább


Rákveszély

Ki gondolta volna, hogy napjaink egyik legveszélyesebb inváziós faja valójában egy klónhadsereg.

Tovább


A matematika és a járvány furcsa emlékműve

London egyik kis utcájában van egy kis kút, mellette emléktábla áll, a város egyik legfurcsább emlékműve. Tisztelgés egy orvos, egy kutató, a járványtan és a matematika előtt. John Snow London kolera térkép járvány

Tovább


Jávorszarvas a hátsó udvarban

Amikor Roland Rydstrom az alaszkai Anchorage-ben re ggel kinézett háza ablakán, néhány váratlan vendéget látott. Egy jávorszarvas tehén és két borja jött be a hátsó udvarba. Ha ez nem volt elég, a jávorszarvasnak annyira tetszett a Rydstrom-kert fűje, hogy úgy döntöttek, hogy ott töltik a napot.

A két kis borjú mindent megvizsgált, a székektől a kapukig, és amikor úgy döntöttek, hogy a hátsó udvar biztonságos, odabújtak, és még el is aludtak. Rydstrom otthona belsejéből fényképezte az egészet.

udvar rénszarvas tehén borjú kert

Tovább


A világ legszebb virágoskertje

A hollandiai Keukenhof parkot nevezik a világ legszebb virágoskertjének. Naponta több ezren sétálnak ösvényein, a világ túlsó feléről is ide zarándokolnak rajongói. 71 évvel után, a nyitása óta először a járvány miatt zárva volt. Albert Dros természetfotós kapta meg a lehetőséget, hogy úgy fényképezze le a parkot, ahogy előtt senki: emberek nélkül.

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog