Amikor Roland Rydstrom az alaszkai Anchorage-ben re ggel kinézett háza ablakán, néhány váratlan vendéget látott. Egy jávorszarvas tehén és két borja jött be a hátsó udvarba. Ha ez nem volt elég, a jávorszarvasnak annyira tetszett a Rydstrom-kert fűje, hogy úgy döntöttek, hogy ott töltik a napot.

A két kis borjú mindent megvizsgált, a székektől a kapukig, és amikor úgy döntöttek, hogy a hátsó udvar biztonságos, odabújtak, és még el is aludtak. Rydstrom otthona belsejéből fényképezte az egészet.

udvar rénszarvas tehén borjú kert

 

udvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kertudvar rénszarvas tehén borjú kert

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)