Négy kölyök mellett egy ötödik már fel sem tűnik.A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff

 

Ahogy sajnos néha előfordul, a csimpánzmama születés után magára hagyta kölykét. Ilyenkor az a szokás, hogy az állatkert egyik gondozója veszi magához, és otthonában lesz a kölyök pótanyja. De arra nem számított a gondozó, hogy hatalmas masztiff kutyája egy pillanat alatt örökbe fogadja az árvát, és igazi, bár nagyon szokatlan pótanyja lesz.

A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff