Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyahorror - Happy End a vége

Milyen érzés lehet kutyatulajdonosként belépni egy helyiségbe, és azt látni, hogy a szeretett kölyök vérbe fagyva fekszik a földön. Szerencsére happy end a vége.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

Tovább


Kihalt állatok klónozása

Csak álom vagy realitás, hogy újra mamutok kószáljanak Szibériában, dodok totyogjanak Ausztráliában,, kwaggák legeljenek Afrikában? Feltámasztható egy már nem létező faj?

klónozás kihalt állat feltámasztás

A Jurassic World egyik mondata nagyon érdekes volt: "Többet tudtunk meg genetikából egy évtized alatt, mint a csontok kiásásából egy század alatt." Sőt, azt is elmondhatjuk, az elmúlt évtizedben többet tudtunk meg, mint a DNS és a gének felfedezése óta összesen. A genetika egy elképesztően széles skálát felölelő tudományág, mégis szinte mindig visszatérünk a dinók klónozásához. De a dinók túl régen éltek. Sokan még azzal sincsenek tisztában, mennyire hosszú ideig éltek a Földön. Például a Tyrannosaurus rex, amely 65 millió éve tűnt el, időben közelebb van hozzánk, mint a Stegosaurushoz, amely a "dinókor" közepén, 150 millió éve élt.

Tovább


Túlélni a nagy kihalást

Indonéziában, Szumátra szigetén található Toba szupervulkán 75 ezer évvel ezelőtt kitört. A vulkanikus tél miatt csaknem kipusztult az emberiség. Csaknem.vulkán kitörés Toba vulkanikus tél emberiségűkihalás túlélés

Tovább


Az őskori kihalás oka az ember

Az ember játszotta a döntő szerepet a tízezer évvel ezelőtti kihalásában.kihalás pleisztocén ember mamut kardfogú tigris

Tovább


A művész palettája

A Halál-völgyének talán legszebb része.

A világ érdekes Kalifornia Halál-völgye Fekete-hegységű művész palettája

Tovább


Halál-völgyének virágai

Ha esik az eső, a pokol is virágba borul.USA Amerika Halál-völgye Death Valley sivatag virág

Tovább


A legpusztítóbb vulkánkitörés

Ma már szinte nincs ember, aki nem hallott volna a dinoszauruszokat kiirtó meteoritról. De ez a becsapódás alig összemérhető a Földet ért legpusztítóbb katasztrófával.

Tovább


Szörnyeteg az akváriumból

A tűzhal a tengeri akváriumok ékessége, sokak véleménye szerint a legszebb hal a világon. Az Indiai-óceánban és a Csendes-óceán nyugati részén őshonos. De ez a gyönyörű hal a világ másik felén ökológiai katasztrófát okoz.

Tovább


Halott ember ujjai

Van egy élőlény, amit így hívnak. És tényleg úgy is néz ki. Persze nem ez a valódi neve, hivatalosan bunkós agancsgomba. Nem látszik gombának, nem is ehető, de ha az erőben kikandikál előtted az avarból, tuti, hogy frászt kapsz.

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog