Milyen érzés lehet kutyatulajdonosként belépni egy helyiségbe, és azt látni, hogy a szeretett kölyök vérbe fagyva fekszik a földön. Szerencsére happy end a vége.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

 

A látvány ijesztő volt.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

A köyök hamarosan felpattant, és vidáman mutatta, hogy él és egészséges. Kiderült, hogy sárkánygyümölcsöt talált. Mivel szereti a gyümölcsöket, alaposan beevett belőle, majd ragadozó szokás szerint megforgolódott a maradványokban. Utána elégedetten hanyatt vetette magát. Gazdája ezután talált rá.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

A corgi kölyök egyébként egy imádnivaló jószág, akinek kedvenc hobbija a hanyatt fekvés.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcscorgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)