Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Futurisztikus organikus faház

Ez a ház azon ritka alkotások egyike, amikor a jó izlés találkozott a szép környezettel, a lehetőséggel, és egy kiváló tervezővel. A házat a neves építész, Robert Harvey Oshatz álmodta meg az erdő közepére.

Tovább


A Machu Picchu titokzatos óriása

Tegnap hívták fel a figyelmemet a titokzatos perui óriásra. A Machu Picchu lélegzetállító romjai felett nyugvó óriás képe meglepett.

Tovább


Az őrült török fagylaltos - frissítve

Mindenki ismer olyan embereket, akik a lélekölő unalmas munkájukat saját produkcióval dobják fel. Ilyenek például a vicceket mesélő buszsofőr, az éneklő troli-vezető, a táncoló forgalomirányító rendőr. Ezek a török fagylaltosok elképesztő, már csaknem cirkuszi ügyességű játékkal szórakoztatják vásárlóikat, és az utca járókelőit. Nem csak otthon, hanem a világon sokfelé. Hűsítő szórakozás a nyári melegben.

Tovább


Egy igazi kőház

Az az igazi kőház, amelynek a két oldala két gigászi "kavics".


Tovább


Egy különleges gyümölcsfa

Csak az Amazonas mentén él, és az ágak helyett a törzsén nőnek a gyümölcsök. Ez a Jabuticaba.

Tovább


Misztikus fák

Elképesztő formai gazdagságot mutatnak a fák. Az átlagember ismer a környezetében néhány fafajt, és arról kialakul benne egy kép. De a fák csodálatos alakzatokat képesek felvenni, mintha a Gyűrűk urából, egy tündérmeséből, vagy egy rémisztő horrorból léptek volna elő. Nem kel hozzányúlni, csak megfelelően fényképezni. 17 különleges szépség a világ minden tájáról.

Tovább


Legkirályabb sakkkészletek

A hagyományos sakkkészletek évszázadok óta a művészek kedvenc alapanyaga volt. A hagyományos készletek díszített bábui mellett megjelentek a díszesen faragott bábuk is. A modern művészet sem ment el emellett a téma mellett. Íme néhány ötletes, néhol meghökkentő alkotás.

Tovább


Alvásvizsgálat otthon

A különböző civilizációs ártalmak egyik tünete, hogy egyre rosszabbul alszunk. Mivel ez egy tudattalan állapot, megfigyelni sem tudjuk magukat közben, hogy mi lehet az oka a rossz alvásnak. Ez idáig az egyetlen megoldás egy alvásvizsgáló intézet volt, ahol gépek, kamerák és a személyzet felügyelete mellett eltöltöttünk egy éjszakát. Erre azonban most már otthon is lehetőségünk van. Nem kell más hozzá, mint egy Zeo Personal Sleep Coach, vagyis egy személyi alvás-edző.

Tovább


Costa Rica Legdrágább apartmanja

A világ egyik legdrágább apartmanja egy kimustrált, de minden luxusigényt kielégítő repülőgép a dzsungel szélén.

Tovább


Gigászi hangyakolónia

Döbbenetes eredménnyel zárult az a kutatás, amellyel egy hangyakolónia föld alatti birodalmát akartak feltérképezni. Egy szuper-organizmus alkotására bukkantak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog