Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kegyetlen tél - Csak erős idegzetűeknek

Van, ahol a tél igazán szörnyű tud lenni, kegyetlenül megtizedeli a világot. Figyelem! Megrázó képek!

Tovább


A világ csodái: az Antilop-kanyon

Egy rövid völgy Arizonában, amelyet szavakkal lehetetlen leírni. Ezt a helyet Manitou őrült jókedvében teremthette.

Tovább


Világcégek vicces kotonjai

A nagy világmárkák különösen nagy hangsúlyt fordítanak termékeik megjelenésére, a vállalati logóra, és a cég jelmondatára. Ez határozza meg cégük arculatát. Érdekes játék, hogy mi történne, ha ezek a nagy márkák óvszert is gyártanának, de a szlogen ugyan az maradna. Hogy néznének ki ezek a reklámok?

Addidas - Semmi sem lehetetlen

Tovább


A rémisztés művészete

A sütőtökből nem csak unalmas lámpásokat, vigyorgó tökfejeket, és egyéb idétlenségeket lehet faragni. Egy ügyes kéz, és az élénk fantázia igazi rémisztő csodákra képes. Hogyan lesz egy egyszerű sütőtökből egy művész kezében igazi műalkotás. Hogyan lesz a halloweeni ijesztgetésből a rémisztés művészete.

Tovább


Az életre kelt pokoli erdő

Erdők, amelyekben nem tanácsos a holtak éjszakáján sétálni. Fák, amelyek alatt nem akarunk állni halloweenkor.

Tovább


Lenyűgöző erdei faház ívekkel és hullámokkal

Az Egyesült Államokban, az oregoni Portland közelében, a wooden Hills-i hegyek között áll a Wilkinson rezidencia. A különleges, egyedi hangulatú és kialakítású háznak messzi környékről a csodájára járnak. A ház tervei még 1997-ben készültek, az építés 2004-ben fejeződött be. Úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniában álljon a természetben. Kialakításában a modernség és a hagyomány ötvöződik. Kevés egyenes élet húztak: mindenhol, ívek, hullámok, örvények.

A tervezőcég a Robert Harvey Oshatz Architect.

Tovább


Bázisugró-baleset

Csak erős idegzetűeknek!

Az Egyesült Államokban, a nyugat-virginiai Fayetteville-ben bázisugró verseny rendeztek idén nyáron. Az ugrásokat a folyó felett háromszáz méter magasan átívelő hídról hajtották végre. Az ugrók közül többen wingsuit-ot, vagyis szárnyas ugróruhát viseltek, amely lassítja a zuhanást, és némi irányíthatóságot is ad.

A 27 éves Christopher Brewer is ilyen ruhát viselt az ugráshoz.

Tovább


Rémisztő fák

A fákhoz különlegesen kettős a viszonyunk. Egyrészt gyönyörködünk bennünk, eltelünk a természet egyik legpompásabb teremtményével. Másrészt meglátjuk benne a félelmetest, a nem evilágit. A göcsörtök és odvak rosszindulatú arcot formáznak. Egy komor erdőben ahogy fölénk hajolnak az évszázados fák, a kopár ágak rémisztő karokként nyúlnak felénk, ha beleakad a ruhánk egy ágba… kész rémálom. nem csak éjjel, nappal is.

Tovább


Így vigyázz a fatáladra

A különböző nyári fesztiválokon és vásárokon az egyik legnépszerűbb vásárfiák a különböző fatányérok és fatálak, és egyéb fa konyhai eszközök. Egyik szebb mint a másik, nagyon igényesen készített iparművészeti alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.

Tovább


Legfurcsább növények - szivárványfa

Amikor az ember ezt a fát először meglátja természetes élőhelyén nem akar hinni a szemének. A fa törzsét a szivárvány minden színe csíkozza, mintha egy őrült absztrakt festő mázolta volta tele, vagy egy óriási paintball csata zajlott volna a fák alatt. De ez a fa valóban ilyen. A neve is innen van: szivárványfa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog