Van, ahol a tél igazán szörnyű tud lenni, kegyetlenül megtizedeli a világot. Figyelem! Megrázó képek!

Mi magyarok már akkor elkezdünk nyafogni a hideg miatt, ha megközelíti felülről a nullát a hőmérséklet. Egy kis ónos eső, néhány centi hó, és már jajongunk is a mostoha időjárás miatt. De évtizedek óta nem volt igazi, hosszú, hideg telünk. Csak hírből ismerjük, ha befagy a Duna, már csodálkozunk, ha korcsolyázásra alkalmas jég van a Balatonon.

Pedig ötven évvel ezelőtt még természetes volt, hogy egész télen vastag hó van, Befagynak a folyók, akár sétálni és csúszkálni is lehet rajta. Fogalmunk sincs milyen a farkasordító hideg.

Ezek a képek elvisznek egy olyan helyre, ahol ez a természetes, ahol a természet megtizedeli az állatokat, vadakat és háziakat egyaránt. Ahol télen az egyetlen cél a túlélés. és egyetlen hiba vagy baleset a biztos véget jelenti.

Csatlakozz  a több mint négyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.