Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tolvaj állatok

Azok az állatok, amelyek az emberek közelében élnek, hamar rájöttek, hogy a strapás gyűjtögetés helyett inkább az emberektől lopnak maguknak ennivalót. Maci Laci utódai a természetben és a nagyvárosban.

Tovább


Így vigyázz a fatáladra

A különböző nyári fesztiválokon és vásárokon az egyik legnépszerűbb vásárfiák a különböző fatányérok és fatálak, és egyéb fa konyhai eszközök. Egyik szebb mint a másik, nagyon igényesen készített iparművészeti alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.

Tovább


Amikor a vadállatok összecsapnak

A természet szerves része a küzdelem, legyen az vadász és áldozatának harca, küzdelem a nőstényekért, területért, táplálékért. Hacsak nem táplálkozásról van szó, az emberrel ellentétben az állatok küzdelme szinte soha sem tart halálig. A gyengébb előbb-utóbb megadja magát, és a győztes hagyja, hogy elmenjen.

De maga a küzdelem minden borzalma fenséges látvány, izom feszül izomnak, akarat akaratnak. A természetfotósok álma, hogy ilyen küzdelemnek szemtanúi lehessenek. Egy kis ízelítő a legjobb képekből.

Tovább


Mi köze van a bélyegnek és a kártyának az Egyesült Államok születéséhez?

Azért tört ki a függetlenségi háború, mert a gyarmatlakók szerettek zsugázni.

Felejtsük el a Bostoni teadélutánról tanultak a, az csak az utolsó csepp volt a pohárban. A bajok jóval korábban kezdődtek.

Tovább


A WWF 15 legjobb plakátja

A természetvédelmi világalap meghökkentő módon hívja fel a figyelmet a világ bajaira. Nem riad vissza a botránytól, sőt a betiltástól sem.

Tovább


Folyékony napelem-permet

New Energy Technologies cég kifejlesztette az átlátszó, az ablaküvegre permetként felhordható napelemet.

Tovább


Meztelenül az állatokért

A PETA szinte bármelyik szépségről lebeszéli a ruhát az állatok érdekében. A mozgalom 10 legjobb plakátjai és a hírhedt betiltott reklámfilm.

Tovább


Nem létezik kiberháború

Évek óta hallani a kiberháborúról. Országok hoznak létre kibervédelmi szervezeteket, próbálják kitalálni a védelmi és támadási stratégiákat. De mi az a kiberháború? Létezik olyan? Szerintem nem.

Tovább


Valós szerelem – Virtuális személy

Szédítő perspektívákat kínál nap mint nap a robotika és a mesterséges intelligencia fejlődése. A robotok egyre fejlettebbek, a gépeket irányító szoftverek egyre okosabbak. És ahol nincs szükség a fizikai megjelenésre, csak az intellektusra, oda elég egy mesterséges intelligencia. Azonban felvetődik a kérdés, milyen lesz a viszonyunk ezekhez a mesterséges teremtményekhez.

Tovább


Futurisztikus sátor időutazóknak

Van a kempingezésnek is olyan foka, amely már SF-be illő. A képen látható sátor a jövőt idézi, bár még csak tervezőasztalon létezik. Nemcsak megjelenésében futurisztikus, hanem képességeiben is. Azon túl, hogy a szokásos időjárásálló szövet, speciális fotovoltikus anyag is. Nincs szükség tehát napelemekre, maga a sátor a napelem.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog