Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

XX. század címlapokban elmesélve

Híres események a napilapok címoldalán. A XX. század információs forrásai. Emlékül egy korszaknak, amelynek az internet vetett véget.A világ érdekes újság napilap címlap történelem

Tovább


Miami 120 éve

Miami egy igazi világváros Florida állam délkeleti részén, az Egyesült Államok keleti partvidékén. A város Florida legnépesebb városa. A 2007-es becslés szerint 409 719 lakosa van, de az agglomerációs régióval együtt közel 5,4 millió ember él itt. A város és környéke sokat változott az elmúlt 120 év alatt.A világ érdekes Florida miami történelem fotó

Tovább


Bátor, vakmerő, vagy ostoba?

Nem mindenhol első a biztonság.

Az Isten állatkertje munkavédelem

Tovább


Dubai hatvan éve

Vályogtól és sátraktól a felhőkarcolókig, halászcsónaktól a luxusjachtig. 60 év olajgazdagság eredménye.

Tovább


Elhagyott elmegyógyintézetek

Jeremy Harris, amerikai fotós bejárta az Egyesült Államokat, és nemrégiben összeállított egy fotósorozat Amerikai elmegyógyintézetek címmel. Bejárt jó néhányat a világ leghátborzongatóbb elhagyott intézményei közül. Az elhagyott épületeknek különleges hangulata van, de ismerve az épületek korábbi funkcióját, baljóslatú érzés vesz erőt rajtunk.

Tovább


Első a biztonság

Tovább


Amikor nem számít a biztonság

Tovább


Tudod mi az igazi szerelem? Ez!

A fotósorozat végére magyarázatot kapsz. Vigyázz, megdöbbentő képek is szerepelnek a sorozatban:

Taylor Morris és Danielle Kelly szerelme még a gimnáziumban kezdődött. Amikor Taylor az amerikai hadsereg robbantási szakértője lett Virginiába költöztek. 23 évesen az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén, május 13-án rálépett  egy házi készítésű aknára. A bomba felrobbant. Elvesztette kezeit és lábait, de életkedvét és a feleségét nem. 5 hónappal a baleset után újra jár, és boldogan él feleségével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    Áztatva a legjobb

Napi videó:   Óvatosan a vízággyal

Napi fotó:  Áradás előtt és után

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet csodái: a szerelem-alagút

Valós szerelem – Virtuális személy

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via navytimes)

Tovább


Macska és az aligátor

Egy aligátorfarmon a turisták szeme láttára egy macska szemet vetett az aligátor ebédjére:

Tovább


Ezért robbannak az orosz lőszerraktárak

Elég sűrűn szerepel a hírekben, hogy orosz fegyverraktárakban tűz volt, robbanás történt, vagy éppen felrobbant egy lövedék. Azonban senki sem gondolná, hogy ilyen rémálomba illő körülmények között is raktároznak lövedékeket, lőszereket. Tulajdonképpen csoda, hogy ilyen ritkán történik katasztrófa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog