A PETA szinte bármelyik szépségről lebeszéli a ruhát az állatok érdekében. A mozgalom 10 legjobb plakátjai és a hírhedt betiltott reklámfilm.

PETA, a világ legnagyobb állatvédő szervezete. Híres, vagy inkább hírhedt meghökkentő, botrányos, olykor sokkoló kampányairól. A szervezet kiáll az állatok jogaiért, az emberséges állattartásért, a vegetáriánus életmódért. A média imádja őket, mert céljaiknak képesek világsztárokat megszerezni, akik nem szégyellik saját testüket bevetni a nem cél érdekében. Ezt a szép látvány valamilyen agressszív szlogennel súlyozzák.

A PETA-nak komoly és vagyonos támogatói vannak, komoly pénzekért vásárolnak reklámidőt. Tavaly a SuperBowl alatt adták volna le erotikától túlfűtött, vegetarianizmusra buzdító filmjüket, ám a tévétársaság letiltotta sugárzásról, pedig hárommillió dollárt fizettek volna érte.

Felszólaltak a víz világnapján is. Fél kiló hús előállításához 4000 liter vízre van szükség. Ennyit egy átlagos család egy hónap alatt használ el, vagy elég egy személy félévi zuhanyozáshoz. Hogy erre felhívják a figyelmet, két csinos lány az utcán zuhanyozott. A média elégedetten dörgölte a markát, a látvány balesetet okozott: Egy elbambult autós beleszaladt az előtte álló autóba.

Szubjektív lista: a 10 legjobb plakát

Joss Stone énekesnő a Királyi testőrség medvekucsmái ellen

 

Dave Navarro a szörmeviselés ellen

 

Pamela Anderson a szőrmeviselés ellen

 

Inkább vagyok meztelen, mintsem szőrmét hordjak

 

A húsevés ellen

 

Az elefántnak nem a cirkuszban van a helye

 

Az állatkertek embertelensége ellen

 

Megennéd a barátodat?

 

Az embertelen ipari baromfigyárak ellen

 

A szexy virsli: Egy reklám, amely egy hetvenes években népszerű pornófilm kifigurázása. A húsevés impotenciát okoz.

 

A NBC által letiltott reklámfilm:

 

Ezt láttad már?

Embermásolás 1. - A tökéletes másolat

Mesterséges méh

Kannibalizmus a méhen belül

Zsenik és értelmi fogyatékosok

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra).

Meztelenül az állatokért
A PETA szinte bármelyik szépségről lebeszéli a ruhát az állatok érdekében. PETA, a világ legnagyobb állatvédő szervezete. Híres, vagy inkább hírhedt meghökkentő, botrányos, olykor sokkoló kampányairól.A mozgalom 10 legjobb plakátjai és a hírhedt betiltott reklámfilm.
http://toochee.postr.hu/