Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kalóz-szemtakaró titka

Bármilyen meglepő, a kalózok a jó szemükön hordták a szemtakarót, és erre igen jó okuk volt.

Tovább


Szupercsiga

Ez a hihetetlen fotósorozat egy csiga nagy kalandját mutatja be, amely olyan teljesítményt produkált, amely még a biológusokat is meglepte. Olyan távolságot sikerült áthidalnia, amely az ő méretéből adódóan elképzelhetetlennek tűnt. Mégis megtette.

A tanulság? Ne add fel csak azért, mert lehetetlennek látszik....

Tovább


Aranyautó

Ha nem elég, hogy eszméletlenül gazdag vagy, de szeretnéd, ha ezt mindenki tudná rólad, és mindehhez elég kivagyi és magamutogató vagy, akkor ezek az autók neked készültek. Top 10 arany, vagy aranyozott karosszériájú autó.

Tovább


Nagy elmék baklövései

Időnként a tudomány megbecsült képviselőin is úrrá lesz a nagyság átka, és legnagyobb ellenségük saját tévedhetetlenségükbe vetett hitük lesz. Ex cathedra tesznek olyan kijelentéseket, amelyekért később nevetségessé válnak. Íme néhány bizonyíték arra, hogy miért is kellene néha egy kis önmérsékletet gyakorolni. Az alábbi kis esetek "elkövetői" a tudósok elitjei: a Francia Tudományos Akadémiának tagjai voltak. Mindannyian a mai napig megbecsült tudósok, de botlásukat feljegyezte a tudománytörténet.

Tovább


Homokóra - villanyrendőr

Egy thaiföldi fiatal dizájner meg akarta reformálni a közlekedési lámpákat. Az ötlet kitűnő, de teljesen használhatatlan. Íme a homokóra kresz-lámpák.

Évtizedek óta változatlanok a kereszteződésekben használt forgalomirányító lámpák. Mindössze annyi fejlődés történt, hogy a hagyományos izzókat egyre több helyen váltja fel a LED-panel. Egy-két helyen már felbukkant olyan lámpa is, ahol a teli piros vagy zöld szín helyett azonos színű visszaszámlálás jelenik meg, ezzel is segítve az autósok tájékoztatását.

Tovább


Lebegő felhő-ágy

Elkészült a repülő ágy legújabb változata, amely szinte éteri lebegéssel kényezteti tulajdonosát.

Tovább


A legjobb szexi reklámfimek

Régi reklámközhely, hogy gyerek, kutya, szexi női test bármit elad. De a vonzó testek akkor ütnek igazán, ha egy csipet humor is járul hozzájuk.

Japán sampon reklám:

Tovább


A fóka és a kisfiú

Különösen vidám pillanatnak lehettek tanúi a világ egyik legnagyobb állatkertjének, a San Diegoi Sea Worldnek látogatói. Az üvegfalú medencében úszkáló fókák mindig is az állatkert legnagyobb sztárjai voltak. Otter-1, az egyik fiatal fóka azonban különös viselkedésével hívta fel magára a figyelmet: kapcsolatba lépett az üveg túloldalán álló kisfiúval. Hamarosan önfeledt kergetőzésbe kezdtek az üveg két oldalán. A fóka, amelyről azóta kiderült, hogy vidra, kutyaként követte újdonsült barátját.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

A világ legnagyobb akváriumai

Az igazi óriásakváriumok

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra

Tovább


A tortakészítés csúcsai

Tovább


Sztárok karikatúristája: Patrick Storgulski

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog