Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legviccesebb kondom reklámfilmek

A reklámszakma legnagyobb kihívása egy kondom reklámfilm elkészítése. A téma kényes, a cenzorok nem tétováznak. Hogyan lehet izlésesen, erotikusan, mégis hatásosan hirdetni. Ehhez a legjobb mankó a humor. Jöjjön a hét legjobb reklámfilm.

Hisztis gyerek:


Tovább


Kínai szellemvárosok

Kínában olyan tízezre, sőt százezres városokat találunk, amelyekben nem lakik egyetlen ember sem. És ezek nem ősi települések, hanem vadonatújak.

SF filmekben lehetett látni olyan képeket, amikor a főhős rémálmában, vagy a valóságban egy teljesen üres városban jár. Embere nélkül ezek a települések ridegek, hidegek, embertelenek és félelmetesek.

Tovább


Szendvicsművészet

Hihetetlen, hogy néhány dús fantáziájú séf, mit tud kihozni egy ártatlan, mindenki által ismert, egyszerű szendvicsből. Csak a fantáziánk, a képzeletünk szabhat határt. Néhány extrém, vagy egészen különleges mestermű.

Tovább


Celeb karukatúrák királyai - Jason Seiler

Tovább


Torták őrült rajongóknak

Tovább


Acapulcoi halraj-rejtély

A mexikói turistaparadicsomban, Acapulcoban furcsa jelenségnek voltak tanúi a fürdőzők. Márciusban a tengerparti strandokat különféle fajú halak óriási tömege árasztotta el. A halrajok ott maradtak a part menti sekély vízben és az emberek közeledésére sem mentek távolabb. A halak nem kedvelik az ember közelségét, a közelükbe érve eliramodnak. Ezek a halak azonban még azt is hagyták, hogy az emberek belegázoljanak a rajba, sőt meg is tudták érinteni, fogni az egyedeket. A rejtély előtt értetlenül állnak a halászok és az etológusok is.

Egyes vélemények szerint a Japán földrengés és cunami hatására viselkedtek a halak ennyire furcsán. A szakértők ezt a véleményt nem erősítették meg, de választ sem tudnak adni a jelenségre.

Tovább


A múlt bűnei: A Sztálin Fehér-tengeri Csatorna

225 km csatorna, 20 hónap megfeszített munka, és több ezer halott a semmiért.

Tovább


Biblia másoló robot

Olvasom a hírt: Biblia lemásolásába fog egy robot Trierben.  Pénteken kezdett el dolgozni, és tizenegy hónapra lesz szüksége, hogy szépírással papírra vigye a kereken 3,5 millió betűt.
Mint SF íróként egyből megjelent lelki szemeim előtt a kép egy...

A részletek a Netidők blogjában, ahol erről a témáról írtam egy szösszenetet.

Tovább


Gigászi hangyakolónia

Döbbenetes eredménnyel zárult az a kutatás, amellyel egy hangyakolónia föld alatti birodalmát akartak feltérképezni. Egy szuper-organizmus alkotására bukkantak.

Tovább


Esküvő vörösben

Bár még mindig a fehér az abszolút favorit az esküvői ruhák között (hol van már az ártatlanság vélelme), azért már megjelentek az egyéb színek is a kínálatban. Elsősorban itt is a fehérhez közeli árnyalatok (krém, tojáshéj, stb.) dominálnak, de már megjelent néhány bátrabb szín is. Az itt összegyűjtött kollekció azonban a legizgalmasabb szín, a vörös legszebb árnyalataiban pompázik.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog