Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krétarajz-csodák

Sok olyan művészt találhatunk a nagyvárosok sétáló utcáiban, akik néhány krétával az aszfalton nagyobb varázslatra képesek, mint más művészek olajfestékkel a vásznon. Néhány különleges alkotás.

Tovább


Egyszerűen állati

Lehet, hogy már januárban elkészült az év reklámja? Bármit is mondanék erről előre, csak lelőném a poént. Ezt látni kell.

Csatlakozz a több mint ötezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Remek szögből exponálva

Ezt láttad már?

A legjobb szexi reklámfimek

Gabonakör helyett reklám

Kutyapiszok-lámpa

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Ha Star Wars szamuráj történet lenne.

A karakterek nem is változnának olyan sokat, mint hinnénk, már készen várnak minket:

Luke Skywalker

Tovább


AVATAR tüntetés

Palesztin politikai aktivisták na'viknak, az AVATAR kék lényeinek maszkírozva tüntettek Izrael ellen. A különleges tiltakozás még a múlt évben történt, de nem hagyott nyomot a politikai médiumokban.

Tovább


Pingvin-Pompeii

A nagy vulkánkitörések az állatvilágot sem kímélik. Ürülékrétegekből derítették fel egy kis pingvinkolónia évezredes történetét.

Tovább


Fütyülős kulcstartó web 2.0

Sokan vannak, akik csak ledobják a kulcsukat, és utána hosszú ideig keresgélik. A fütyülős kulcstartó úgy tűnt jó megoldás, de kiderült, folyamatos csipog, ahányszor egy normál "A" hangot érzékel. De itt a XXI. századi megoldás okos telefonra szabva.

Íme, a Cobra Tag. Csatold hozzá bármihez, amit nem akarsz keresgélni: kulcscsomó, kistáska távirányító. Az apró készülék egy ingyenes alkalmazás segítségével kommunikál az okos telefonoddal. Ehhez bluetooth kapcsolatot használ. három okos funkciója van.

Tovább


Mi mekkora a világban?

Elfér Vatikán a Városligetben? Budapest lefedné a Balatont? New York nagyobb, vagy a legnagyobb megyénk? Néhány érdekes adat, hogy könnyebben megértsük, mi mekkora.

Tovább


Így vigyázz a fatáladra

A különböző nyári fesztiválokon és vásárokon az egyik legnépszerűbb vásárfiák a különböző fatányérok és fatálak, és egyéb fa konyhai eszközök. Egyik szebb mint a másik, nagyon igényesen készített iparművészeti alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.

Tovább


Gitár 7000 fából

Egy 70 éves argentin gazda Gral Lavalle megyében rendelkezik a világ legnagyobb gitárjával. Pedro Martin Ureta felesége 1977-ben, mindössze 25 évesen halt meg. Mély gyászában úgy döntött, hogy emlékére egy gitár alakú fasort ültet, mert ez volt néhai felesége, Gratsele kedvenc hangszere. Ezért összesen 7000 ciprus és eukaliptusz facsemetét vásárolt, és el is ültette terveinek megfelelően. Most, 33 évvel később így néz ki a fasor.

Tovább


Star Wars és a 3. Birodalom

Egy poros mappában régi fényképekre bukkantunk, amelyek bizonyítják, hogy a köztársaság győzelme után szökött birodalmi alakulatok rejtőztek el, és időnként a Földön is megjelentek. Be is avatkoztak a földi eseményekbe, nem egyszer harcba szálltak valamelyik földi konfliktusban. Legaktívabb részvételük a második világháborúban volt, de korábbi ütközetekben is a gonosz mellé álltak. Bizonyítékul a megkopott fotók a titokzatos mappából.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog