Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azt hiszed, a szelfi modern dolog?

Amióta van fényképezőgép, van önportré, vagyis szelfi is. A sztárok szívesen fotózták magukat. Három tucat híres szelfi.

A világ érdekes Szelfi önportré sztár


Stanley Kubrick lányával, a Ragyogás című film forgatásán. Úgy tűnik Jack Nicholson azt hitte, őt fotózzák, 1979

A világ érdekes Szelfi önportré sztár

Rowan Atkinson, 1987

Tovább


Titkos raktár

Senki nem láthatja legféltettebb kincseket.

Stuttgart Porsche múzeum titkos raktár

Tovább


Vékony vonal gazdag és szegény között

A levegőből sokkal jobban látszik.A világ érdekes Dél-Afrika határ sáv vonal gazdag szegény

Tovább


Titkos légitársaság

A társaság nem létezik, repülőik mégis repülnek.

A világ érdekes titkos nemlétező légitársaság repülő janet Area-51 51-es körzet

Tovább


Muszlim az űrben

Az űrkutatás nehéz mesterség, nagyon gyakran állítja komoly kihívások elé a kutatókat és az űrhajósokat. Mégis talán a legfurcsább problémával 2007-ben szembesültek, a megoldást sem a megszokott helyről érkezett.muszlim világűr ima szertartás fatva

Tovább


Csajos naptár igazi belső értékekkel

Egy éves naptár meztelen lányokkal már régóta nem szenzáció. De egy olyan, ami még ennél is többet mutathat, igazi különlegesség. A modelleken itt sincs ruha, de most kicsit mélyebben ismerhetjük meg titkaikat. A naptár egy orvosi képalkotó röntgenberendezéseket gyártó cég megrendelésére készült.

naptár A világ érdekes meztelen lány röntgen

Tovább


Akiknek elsőre nem sikerült

Nem mindenki fut be tiniként. Sokan már fiatalon ismertek lesz, de vannak olyan sztárok, akiket csak idősebb korukban ismert meg az egész világ. (A név mögött hány évesen lettek ismertek)A világ érdekes sztár híresség ismert későn

Morgan Freeman 50

Tovább


Csodás jégbarlang… a városban

Természeti csoda az elhanyagolt épületben.A világ érdekes raktár hűtőház jég olvasztás

Tovább


Gyógyító barátság

Arnoldnak, a weimari vizslának kölyökkorában komoly trauma érte egy nagy német juhásztól. Felnőve is állandó szorongással küzdött, félt a többi kutyától. Ausztráliában élő gazdája elhozta mellé Franket, a kicsi tacskót, aki a világ egyik legbarátságosabb kutyája. Ez a kapcsolat meggyógyította a vizsla lelkét.
Ha az eset nem Ausztráliában történik, a képek akár illusztrációk is lehetnének Homoki-Nagy István - Cimborák című régényéhez. Fickó, a magyar vizsla, Pletyka, a tacskó.kutya trauma társ barát vizsla tacskó

Tovább


Neandervölgyi sztárok

A neandervölgyi ősemberek a modern ember legközelebbi rokonai, és leszámítva erőteljes arcvonásaikat - hatalmas orr, szögletes arccsont, kiugró szemöldök - nem is különböznének olyan nagyon tőlünk. Ha modern ruhákban lennének, az utcán fel sem figyelnénk rájuk.

Ez akarta megmutatni a közösségi oldal. Felkért tehetséges művészeket, hogy híreségeket, ismert embereket változtassanak át neandervölgyi ősemberré. Íme a harminc legsikeresebb munka.

sztár celeb híresség neandervölgyi ősember

George Clooney

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog