Senki nem láthatja legféltettebb kincseket.

A világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktár

 

A stuttgarti Porsche Múzeum a luxus járművek igaz paradicsoma, több mint 80, a márka leghíresebb, ikonikus autóinak állandó kiállítása. Több mint nyolcvan különlegességet nézhetnek meg az érdeklődők.  

De szinte senki sem tud róla - a gyár sem beszél róla – hogy létezik egy titkos raktár, ahová csak néhány ember léphet be. Itt tárolják a különleges kiadású, felbecsülhetetlen értékű modelleket. Itt vannak a Porsche legféltettebb kincsei, gondosan karbantartva, biztonságos tároló rekeszeikben, vagy saját parkolóhelyükön védőhuzattal letakarva. A német fotós, Steffen Jahn különleges és egyszeri lehetőséget kapott, hogy beléphetett a zárt ajtók mögé, és ott fényképeket készíthetett.

A világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárA világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárA világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárA világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárA világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárA világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktárHa tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Stuttgart Porsche múzeum titkos raktár