Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leendő sztárok még növésben

Hány hírességet ismersz fel a gyerekkori képek alapján?

A világ érdekes sztár celeb fiatal gyerek

Brooke Shields

Tovább


Louis Vuitton és a Csillagok háborúja

Gabriel Dishaw régi Louis Vuitton táskákból készít Star Wars szobrokat. Kisebb fémdarabokkal, kábelekkel, egyéb apróságokkal igazi steampunk remekműveket alkot.A világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táska

 

A világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táskaA világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táska

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes SW Star Wars Csillagok háborúja szobor táska

Tovább


Az álmomban látott világok

Vatsal Kataria indiai fotográfus és miniatűr művész. Álmaiban különleges helyeken szokott járni. Úgy döntött, nem hagyja elúszni az álomban szereplő helyeket. Modellező-asztalán kicsiben elkészítette, lefotózta, és a képeket úgy retusálta, ahogy álmaiban látta. Most már megoszthatja az egész világgal az álombéli helyeket. Az álombéli helyek, és ahogy a fotók készültek.

Tovább


Jégbe fagyott kunyhó

Nagyot nyúlt a tulajdonos arca, amikor meglátta, mi történt a nyaralójával.

Tovább


Mit rejtenek a múzeum raktárai

A Smithsonian Természettudományi múzeuma rendelkezik a világ egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb mintagyűjteményével. Nézzük meg, mit rejtenek a hátsó raktárak, mi van a tárolókban.

Tovább


Egy különleges nő

A fekete délről a csillagok közé. Egy lenyűgöző karrier, amikor a a sci-fi segít valóra váltani az álmokat.

Tovább


Hétköznapi tárgyakból épületek

Felipe de Castro, a 33 éves Rio de Janeiroban élő építész, várostervező, és művészet rajongó néhány olyan épületet álmodott meg, amelyhez az ihletet egyszerű hétköznapi tárgyak adták. terv látványterv épület használati tárgy

Tovább


Sztárok, akik morális iránytűként szolgálnak

Manapság ha valakit hírességnek nevezünk, ennek van egy enyhe pejoratív jelentése is. Ez nem véletlen, hiszen számtalan példát hozhatunk fel a sztároknál gyakori rossz tulajdonságként: kivagyiság, önzés, esztelen pazarlás, stb. De vannak szép számmal olyanok is, akik hírnevüket nemes célok érdekében használják fel, és erre saját vagyonukból, idejükből is áldoznak. 15 híres ember, aki morális iránytűként szolgálhat társadalmunknak.

1. Keanu Reeves rákkutatási programot alapított, amely a gyermekkórházakat támogatja.

Tovább


A postás, akit szeretnek a kutyák

Ez a futár srác bebizonyította, hogy nem minden postást utálnak a kutyák. Amikor csak teheti, közös fotót készít a címzettnél őt fogadó ebbel.

Tovább


Elszálltak az évek

Évtizedekkel ezelőtt szépségideálok és szexbálványok voltak. De elszálltak az évek és alig vesztettek ragyogásukból.

Monica Bellucci, 55 éves

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog