Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A történelem legnagyobb áradása

Egy furcsa és lenyűgöző táj eredetét keresték, és minden idők egyik legnagyobb katasztrófájára bukkantak rá.scablands Misolula jégkoszak áradás

Tovább


Görög mítoszok lényei

A mítoszokat istenek, hősök, és mágikus lények népesítik be. Néha kiderül, hogy ezek a szerzetek nem csak a sötétségtől rettegő őseink fantáziájának termékei voltak, hanem a történeteknek volt valós alapja.görög mitológia csontok Szamosz

Tovább


Szibériai üvegpart

Üvegkavicsok milliói borítják az orosz-öböl fövenyét.Szibéria Oroszország Vlagyivosztok Usszuri-öböl üveg kavics föveny tengerpart

Tovább


A világ legszebb helyei: San Baldo-átjáró

Olaszországban van egy nagyon különleges hely, amit csak kevesen ismernek. Egy lenyűgöző átjáró az olasz Alpok szélén.

hágó átjáró pass San Baldo Olaszország első világháború Osztrak-Magyar Monarchia hadsereg szerpentin alagút Trichiana Tovena

San Boldo-átjáró (olaszul Passo San Boldo) két település közötti közlekedést teszi lehetővé. A Veneto régióban található, 329 méter magasan fekvő Trichiana városka, és a Cison di Valmarino régióban található, 272 magasan fekvő Tovena között.

Tovább


Mad Max-világ

George Miller ausztrál rendező 1979-ben elementáris erejű világot teremtett filmjében, amit a két évvel később érkezett folytatás csak megerősített. Sokak számára ez a kép a tökéletes posztapokaliptikus vízió. De mennyire valóságos ez a kép? Ilyen lenne a társadalom összeomlása és a katasztrófa utáni új világ.

Mad Max posztapokaliptikus világ

Tovább


A bennünk élő gonosz

Dr. Hannibal Lecter, Joker, Patrick Bateman, Dexter Morgan. Néhány híres filmes személyiség, akiket a tévéből ismerünk. Egy közös van bennük: valami nincs rendben a fejükben.

Tovább


Piszok ügyes grafikus

A piszkos autók művészének, Pro Boy Nicknek művei önmagukért beszélnek. A moszkvai utcai művész a mulandóság alkotója.

Tovább


Nosztalgia tetkók

Akik nem a divatosra buknak. Rajzfilmhősök minden mennyiségben.A világ érdekes tetkó tetoválás tatoo retró nosztalgia rajzfilm

Tovább


Túlságosan hasonló moziplakátok

Persze, néha hasonlíthatnak a poszterek, de ekkora egyezés már több, mint gyanús.poszter mozi hasonlóság

Tovább


Világ egy üvegben

Lina Cirilo és Laura Gonçales apró, önfenntartó ökoszisztémái. Mindegyik kézzel készült, különböző és egyedi. Ezek a kis ökoszisztémák szinte teljesen önfentartók nem kell aggódni a gondozás miatt A weboldaluk szerint csupán öntözni kell minden 10-15 napban, attól függően, hogy milyen meleg van.
üveg palack világ ökoszisztéma

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog