Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Búcsú a jól ismert Északi-sarktól

Bolygónk északi sarkvidéke úgy tűnik menthetetlenül, és rendkívül gyorsan változik. Hamarosan végleg elbúcsúzhatunk a megszokott képtől. Megfigyelési adatok rendkívül riasztóak.Északi-sark felmelegedés klmaváltozás permafrost Szibéria futótűz

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Vízkrízis Indiában

Indiára mindig úgy gondolunk, mint egy forró országra. Számunkra forró, de a helyiek ehhez vannak szokva. De mi történik akkor, ha már az ott élők is a hőségtől szenvednek és még víz sincs elég?

Tovább


Hihetetlen koncepció rajzok

A német művész híres filmadaptációk karakterterveit készíti.
film koncepció művész

Tovább


Fordit, a legfurcsább ékkő

Az egyik legkülönlegesebb és legtitokzatosabb anyag, amivel díszítjük magunkat. Drágák, de nem kövek, és nem évmilliós a történetük.

Tovább


Brutálisan környezetszennyező hajók

Folyamatosan próbáljuk csökkenteni az autó környezetszennyezését. De ami közben a tengereken folyik, az igazán megdöbbentő.

Tovább


Az első pusztító globális felmelegedés

Nem az ember az első, ami az egész bolygóra kiható felmelegedést okozott.

Tovább


Hétköznapi tárgyakból épületek

Felipe de Castro, a 33 éves Rio de Janeiroban élő építész, várostervező, és művészet rajongó néhány olyan épületet álmodott meg, amelyhez az ihletet egyszerű hétköznapi tárgyak adták. terv látványterv épület használati tárgy

Tovább


Tíz éve elhagyott város

10 évvel ezelőtt 2011. március 11-én erős földrengés és szökőár sújtotta a japán Fukusima prefektúrát. Az atomerőműben Csernobil óta a legnagyobb nukleáris baleset történt, több tucat kilométeres körzetből evakuálták a lakosságot. A terület azóta is elhagyott, lezárt, és tilos a belépés. Egy fotósnak, Janine Pedletonnak sikerült engedélyt szerezni, hogy fényképeket készíthessen a városban.

fukusima elhagyott város

1. Az iskola csak néhány száz méterre áll a tengerparttól. A sportcsarnok padlója az egy évtized alatt összeomlott.

Tovább


Sztárok, akik morális iránytűként szolgálnak

Manapság ha valakit hírességnek nevezünk, ennek van egy enyhe pejoratív jelentése is. Ez nem véletlen, hiszen számtalan példát hozhatunk fel a sztároknál gyakori rossz tulajdonságként: kivagyiság, önzés, esztelen pazarlás, stb. De vannak szép számmal olyanok is, akik hírnevüket nemes célok érdekében használják fel, és erre saját vagyonukból, idejükből is áldoznak. 15 híres ember, aki morális iránytűként szolgálhat társadalmunknak.

1. Keanu Reeves rákkutatási programot alapított, amely a gyermekkórházakat támogatja.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog