A német művész híres filmadaptációk karakterterveit készíti.
film koncepció művész

 

Michael Kutsche ismert és elismert német művész. A hagyományos és a digitális médiában egyaránt dolgozik. Kutsche elsősorban a karaktertervezésre és a koncepcióművészetre összpontosít. Olyan filmipari óriásoknak dolgozik, mint a Disney Studios, a Dreamworks, a Marvel Studios, vagy a Warner Bros.

Jelenlegi portfóliója olyan híres filmadaptációk karakterterveit tartalmazza, mint Az oroszlánkirály, Alice Csodaországban, A Nagy és Hatalmas Óz, a Dzsungel Könyv, sőt a Thor is.

film koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művész

film koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művészfilm koncepció művész

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)