Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tokió elpusztult

Tokyo Genso, vagyis Tokió Fantasy. Ez az álneve annak a japán művésznek, aki a világégés utáni Tokió romjait festi meg. A képeken látható összes hely létezik. A posztapokaliptikus látképek fényképek alapján készülnek, és digitálisan hozzák létre a pusztulás nyomait. A világ egyik legnagyobb, napjainkban élettel teli, nyüzsgő városa kihalt betonsivatag, az ember már eltűnt belőle. A természet visszafoglalja azt, amit az ember az évszázadok során elragadott tőle.

Tovább


Zombifejek a bowling-golyókon

Németországban elindult a 13. utca nevű horror/sci-fi csatorna. A csatorna promótálására víruskampányt készítettek. Két német művész kézzel festett zombi fejekké öt bowling-golyót, amit a kampány során bowling termekben helyeztek el. A reklámfilmjükben felhasználták a játékosok reakcióit.

Tovább


Ég veled égi lámpás?

Egy újabb nevetséges féltörvény, ami semmire nem jó. Búcsúzhatunk a nyáréji lampion eregetéstől, mert a hatóság úgy döntött. Legalább is ők így gondolják.

Tovább


Európa legszebb útjai – A Stelvio-hágó

A motorosok álma, a Giro d'Italia leggyilkosabb szakasza, az autósok rémálma, a Stelvio-hágó.

Tovább


Egy jó képért mindent

Egy igazán jó fotóért mindent vállalni kell. 22 remek kép a fotósokról.

A világ érdekes fotós fényképész vállal

Tovább


Reklámok egy rémisztő jövőből

Meglepő reklámkampánnyal állt elő nemrégiben az egyik legnagyobb farmermárka. Modelljeik a már megszokott stílusban pózolnak, de a kép háttere megdöbbentő: a felmelegedés miatt megváltozott Föld legismertebb tájait látjuk, szinte felismerhetetlenül megváltozva. A korábbi kedvelt turistacélpontok pusztulása groteszk ellentétben áll a hirdetések álszent, mesterkélt világával.

Tovább


A múlt bűnei: A Sztálin Fehér-tengeri Csatorna

225 km csatorna, 20 hónap megfeszített munka, és több ezer halott a semmiért.

Tovább


A világ legnagyobb képernyője

Ne centiméterekben gondolkodjunk, hanem méterben. A világ legnagyobb képernyője több mint négyszáz méter, és egy egész utcát fed le Las Vegasban.

Tovább


Bringa Peugeot módra

A Peugeot mindig élen járt a kerékpárok tervezésében, és ez napjainkban is igaz. A forradalmi technológiát, a különleges alapanyagokat előszeretettel ötvözik a különleges megjelenéssel. A születésnapi párizsi rendezvényen bemutatott kerékpár is önmagáért beszél.

Tovább


A naprendszer csodája: az Io

Ha szabadon kalandozhatnánk a naprendszerben, fantasztikus helyekre juthatnánk el, ahol elképzelhetetlen csodákat láthatnánk. Az Ion találjuk a legmelegebb helyeket, a legmagasabb vulkánt, lávafolyókat, égig érő csodákat.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog