Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az internet magyar hőse

Az internet legújabb magyar hőse meglepő módon a Vaterán lett népszerű. Az eladó egy használt mikrohullámú sütőt kínált eladásra. De sikerült olyan rosszul lefotóznia a terméket, hogy a mikró ajtó tükröződésében látszott, hogy a testes fotós egyetlen fecskében és klumpában fényképezett.

A fotós ezt nem vette észre, feltöltötte a termék (és saját) fotóját az aukció mellé. Ha bár ő nem, de a vásárlók észrevették a mulatságos és kínos hibát. Néhány a legjobb hozzászólások közül:

Tovább


Kamu szex az autópályán

Motoron, száguldás közben szexelni? Micsoda macsó virtus. Vagy inkább csak vágyálom?

Egyre elvadultabb videók érkeznek oroszföldről, hála a kocsikba szerelt kameráknak. Ezen a felvételen egy igazi macsó virtus látható: autópályán motorozás közben a tankra fektetett lányt teszi magáévá a motoros. De valódi a film? Döntsd el magad:

Tovább


Tuti frásztörés, ha ez rád mászik

Íme a titánbogár, becsületes magyar nevén Óriáscincér. Nevét nem véletlenül kapta, ez a Földön élő egyik legnagyobb ismert bogár. Átlag 15 centiméteresre nő meg, de az eddig talált legnagyobb példány 16,8 centiméteres volt.

Preparált példányaiért akár 600 dollárt is fizetnek a gyűjtők. Különlegessége, hogy ennél sokkal többet ma sem nagyon tudunk róla. De a története is érdekes.

Tovább


Kik a legjobban kereső olimpikonok

A londoni olimpián is sok olyan sportoló küzd, akiket a mindennapi életben nem csak az olimpiai szellem hajt. Jó néhány sztár keresett meg az elmúlt 12 hónapban több millió dollárt. A legjobban kereső sportolók húszas listája:

Marc Gasol (Spanyolország)

Sport: kosárlabda

Kora: 27 év

Kereset: 10.9 millió dollár

Tovább


10 ház, amely dacol a gravitációval

Wozoco Apartmanház, Amsterdam-Osdorp, Hollandia

Tovább


Hat generáció egyetlen családi fotón

Idén anyák napján különleges kép készült az Egyesült Államokban. Egyetlen fotón szerepel egy család hat nőnemzedéke.

A család legidősebb tagja, Mollie Wood 1901-ben született, és idén tölti be a 111. életévét. A család legfiatalabb tagja Braylin Marie Higgins márciusában született, nem sokkal anyák napja előtt.  Így készülhetett ez a különleges kép.

A család hölgytagjai amúgy is elképesztőek. Mollie lánya, Louise Minter már 88 éves, de még mindig igen aktív életet él, már három évtizede, hogy nyugdíjba vonult a General Electrictől, de még mindig háztakarítást vállal. „Ez egy kis plusz pénz, hogy ne keljen annyira figyelni a kiadásokra.” – mondta.  Mindössze öt percre lakik édesanyjától, akit hetente többször meglátogat.

A 70 éves unokát, Bette Godsont hetente három este  kombinált jóga és pilates órán lehet megtalálni.

Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:   Vízesések egymás után

Napi videó:   Az igaz Sex-machine

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Gitár 7000 fából

Szakrális csodák: a Keresztek hegye

Mennyország a Földön

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via huffingtonpost)

Tovább


Szakrális csodák: a varázslatos katedrális

Egy székesegyház, amely nem a méretével nyűgözi le a látogatóit, hanem azzal, ahová épült: egy meredek falú szurdok fölé.

Közép-Amerikában Ecuador és Kolumbia természetes határa egy szakaszon a Guáitara folyó. A kis folyó egy mély szurdokban folyik a tenger felé.

Tovább


Midnight Rider - A világ legnagyobb limuzinja

Ha befordulna a sarkon (mondjuk ez nem minden sarkon sikerülne), sokan szájtátva bámulnák. De a legutolsó ötletük lenne a látványra, hogy ez egy luxus limuzin. Mert ez az éjfekete csoda hajdanában kamion volt.

A Midnight Rider, vagyis éjféli lovas a jelenlegi világrekorder több kategóriában is.

Tovább


Sokkoló terhes fotók

A terhesség alatt készült fotók ennek a korántsem könnyű időszaknak a legszebb emlékei. Legalábbis akkor, ha normális fotók készülnek. De mi bírja rá a szülőket arra, hogy morbid, sokkoló, vagy csak egyszerűen idióta képeket készítsenek, és azt meg is osszák az interneten?

Tovább


Hatmillió gyufaszál

Hatmillió gyufaszál. Ennyiből épült fel a rilai kolostor makettje. A híres bolgár ortodox kolostor replikáját a neves bolgár művész, Plamen Ignatov készítette. Ehhez apró kövekre, fadarabokra, és hatmillió gyufaszálra volt szüksége. Az építés 16 évig tartott. A csodálatos munka a szófiai régészeti múzeumban tekinthető meg.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog