Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így megy tönkre a cég egy délután alatt

Hogy a fenti cím igazságát megalapozzam, nem kell különleges összeesküvésre gyanakodni, sem extra körülményekre. Első hallásra nehéz elhinni, de egy cég csődbe juthat egyetlen házkutatás után. Az ok: a házkutatási szabályozásának érzéketlensége, és a hibás adatmentési gyakorlat. Mindehhez nem kell bűnösnek lennünk sem.

Tovább


Fegyver és cipő

Ez a fotósorozat már a fetisizmus határát súrolja. 11 cipőmodell fegyverimádó pasik barátnőinek. Bár a patás lábbelitől még én is zavarba estem.

Tovább


Korszerű-e a Biblia?

Minden idők egyik legjobb története. Bár a tanulsága egyértelmű, még sem tudni, hogy valóban megtörtént-e. Mégis akkora sikert aratott, hogy még az Elnök Emberei című sorozatba is bekerült.

Tovább


A 15 legviccesebb óvszer reklám

Az ember, ha valamit kínosnak érez, humorral próbálja leplezni. Szerencsénkre ezen nem változtattak a reklámügynökségek sem. Ime a 15 legviccesebb óvszer reklám:

Tovább


Nyerj dedikált könyvet!

A könyvfesztivál alatt hazánkban vendégeskedik Robert J. Sawyer, világhírű jövőkutató, Hugo- és Nebula-díjas szerző. A blog olvasói között a szerző legújabb, lélekhullám című dedikált regényét sorsolom ki. Ehhez nem kell mást tenni, ha tetszenek az írásaim, akkor április 14-24. között lájkold a blogot. (Hölgyek esetében a könyv kitűnő ajándék férfiaknak)

A kanadai író 18 bestseller SF regényt írt és az egyetlen író a világon, aki egyaránt megkapta a legkomolyabb SF-díjakat az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Spanyolországban, Kínában és Japánban.


Jövőkutatóként olyan lapoknak írt cikkeket, mint a The New York Times vagy az Ottawa Citizen. Csaknem 500 alkalommal szerepelt rádióban és tévében, többek között a Discovery Channel, a CBC Newsworld, a The Hour, a W-Five és a Canada A.M. műsoraiban.

Előadóként is körbejárta már a világot a washingtoni Library of Congress-től a tokiói Kanadai Nagykövetségig. Nemcsak tudósok, orvosok és mérnökök szerepeltek a hallgatóságában, hanem biztosítási ügynökök, iskolai tanárok, könyvtárosok és trénerek is.

Tovább


Batman dizájn autók: a 15 legjobb

A jövő sportkocsijainak versenye, amelyeket Batman ihletett.

Tovább


Élő hidak Indiában

Van, a hol nem építik a hidakat, hanem egyszerűen termesztik. Élő építmények India mélyén.

Tovább


Labda fogta csuka

Hihetetlen történetet egy harcsáról, amely egy kosárlabdát próbált lenyelni.

Tovább


Forradalmi Honda robogó

A Honda mindig is híres volt úttörő újításaikról és fejlesztéseikről, jövőbe mutató koncepcióiról. A Genfi autószalonban bemutatott háromkerekű motorjuk talán új irányt szabhat a fejlesztéseknek.

Tovább


Beszéddel tölthető mobil

Koreai kutatóknak sikerült egy olyan anyagot kifejleszteniük, amely a hanghullámokat képes energiává alakítani.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog