Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az álcázás mesterei

Keresd meg az állatokat a képeken. Nem lesz egyszerű. De neked könnyebb, mert csak egy képkockán kell megtalálnod, nem a vadonban, körbe-körbe pillantva.

Tovább


Így készül a kígyóbőr-táska

Indonéziában található Kapetakan falu, ahol kígyó-vágóhíd és táskagyár működik. Egy valódi kígyóbőr-táska gyártási költsége 15-31 dollár, vagyis 3300-7000Ft. És mennyiért lehet ezeket megvásárolni a fejlett országok butikjaiban?

Tovább


Elképesztő vízalatti vadászat

Elképesztő egy madár: zuhanórepülésben, mint egy késpenge csapódik a vízbe, hogy a mélyben kapja el áldozatát.

Tovább


Jeges ár Velencében

A hideg, a hó, és az áradás egyszerre csapott le Velencére:

Tovább


Riói karnevál 2013

Szemtől szemben, avagy riói arcok és karakterek:

Tovább


Az ónos eső csodája

Az egyik legveszélyesebb dolog az utcákon, ha az ónos eső fagyos időben esik. Azonnal lefagy, jégkéreg kerül a járdákra és utakra, esések és balesetek tömkelege. De van az ónos esőnek egy varázslatos oldala is, amikor a jég szinte üvegbe önti a világot.

Tovább


Egy sziget - Egy ház

A világ legkisebb lakott szigetei. Itt tényleg nem jelent problémát együtt élni a szomszédokkal. Ugyanis nincsenek. Egy sziget, egy ház. A boldog magány privát világai.

Tovább


Robotizált bringaparkoló

Egy cseh kerékpár importőr egy automatizált kerékpár parkoló tornyot épített Hradec Kralove város vasútállomása mellé. Az üvegtorony hét szintjén 117 kerékpárt lehet tárolni.

A tárolás menet egyszerű. A bringát elhelyezzük a kerékpárlift ajtaja előtti sínben.

Tovább


Így temette el a a hó New Yorkot

A "Nemo" hóvihar végigsöpört az Egyesült Államok keleti partvidékén. Méltó volt a megelőlegezett "történelmi" jelzőre. A károk hatalmasak: több százezer lakás áram nélkül, legalább nyolc halott. És mi maradt utána? Hó, hó, és hó...

Tovább


A leggazdagabb falu vett egy felhőkarcolót

Egy kínai faluban felépítettek egy 328 méter magas felhőkarcolót, amely magasabb, mint a párizsi Eiffel-torony vagy a New York-i Chrysler Building. Ráadásul egy egytonnás aranybivalyt is lehet simogatni. Egy épületben és településben a modern Kína minden ellentmondása.

A kelet-kínai Csiangszu tartomány Huahszi nevű szocialista mintafalujában 3 milliárd jüanért (102 milliárd forint) épített, 74 emeletes épület a világ 15. legmagasabb toronyháza. A felhőkarcoló csaknem 200 ezer négyzetméterrel növeli meg a rendelkezésre álló területet, az építmény kínai neve, Cengti (Zengdi, a terület megnövelése) is erre utal.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog