Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezen röhög az egész internet

Szélvész sebességével száguld a neten körbe egy török szappanopera jelenete.Erre szokták azt mondani, hogy ekkora idióták nem lehetnek. A jelek szerint mégis.

Szegény főhősünk az apjával beszél a pokolban. Arról egyik szereplő sem tehet, hogy sikerült ugyanazt a snittet még egyszer visszatenni, de a vizuális effektek nélkül. Se pokol, se ördögök se lángok.

Ekkora blőd hiba mellett sokan nem tudtak elmenni szó nélkül, és nagyüzemben beindult a videomém-gyártás.

Tovább


Legveszélyesebb függőhíd

Pakisztán az északi területein még egy egyszerű átkelés a folyón is szívszorító kaland lehet.

Tovább


A Falkirk-kerék

A világ legdrágább, de legérdekesebb, és legizgalmasabb hajóemelő szerkezete.

Sok országban, így Nagy Britanniában is használják a régi áruszállításra készült csatornákat. Manapság már nem áruszállító hajók közlekednek ezeken a vízi utakon, hanem elsősorban turistákat szállító vízibuszok, bérelhető kishajók.

Tovább


Görbe erdő

Lengyelország legtitokzatosabb látványosságát egy erdő mélye rejti.

Észak-nyugat Lengyelország, Gryfino község közelében található egy furcsa erdő.


Nagyobb térképre váltás

A fenyőerdőben négyszáz fa finoman szólva is furcsán nő. Görbék.

Tovább


Hamisított aranytömb

Már az aranyban sem lehet bízni?
Akik biztonságban akarják tudni a pénzüket, leggyakrabban aranyat vásárolnak. Egy uncia arany New Yorkban olyan 1800 dollárért, több mint 400 000 forintért vásárolható. Egy tíz unciás tömb négymillió forintos árával komoly befektetésnek számít, ami elsősorban bizalmon alapul, amit az arany eredete nyújt.

Tovább


Vécében élő család

Szokatlan képsorozat bukkantam, a legtöbb helyen azt állítják, hogy a képek egy kínai kollégiumban készültek. De egy kis nyomozással kiderült, hogy a képek egy része máshol készült. A valóság egészen más. Sokkal rosszabb.

Liao Xiaoming feleségével és fiával, milliónyi sorstársához hasonlóan egy kis vidéki faluból ment fel Pekingbe, a jobb élet reményében. Remélték ott munkát, biztos megélhetést, és új otthont találnak. De egyik számításuk sem jött be.

Tovább


A legcsodálatosabb elhagyott szálló

A legszebb helyen épült gyönyörű épület, mégis elhagyta mindenki.Kísértetek vagy emberrablók űzték el az embereket?

Kolumbia egyik legszebb és leglátogatottabb látványossága a Tequendama-vízesés.

Mindössze félórányi autózásra található a fővárostól nyugatra.

Tovább


Kétszínű folyó

Braziliában van a világ egyik legszebb és legkülönösebb vizi csodája, amely turisták százezreit vonzza.

Brazília egyik legnagyobb városa Manaus amely két folyó, a Rio Negro és az Amazonas (bár itt még Rio Solimőesnek hívják) egyesülésénél fekszik.

Tovább


Luxusvilla a sziklafal peremén

Lélegzetelállító kilátás nyílik az Andamán-tengerre ebből a lenyűgöző, hat hálószobás villából. Egy drámai gránit sziklafal tetején épült. A Thaiföldi Phuketban, az exkluzív "Millionaire a Mile"-on, vagyis a milliomosok mérföldjén, található, ahol ahogy a neve is mutatja, nem a szegények laknak. A Villa Amanzi bérelhető, 12 vendéget fogadhat, és napi árak 2.000 - 4.500 dollár között mozognak.

Tovább


A rejtélyes Kummakivi-kő

Egy igen különleges, és rejtélyes sziklaképződményre bukkanhatunk a finn erdők mélyén. Kummakivi jelentése "furcsa kő".

Ez Finnország egyik népszerű turisztikai látnivalója. Ez a geológiai különlegesség Dél-Savonia egyik sűrű erdejében található,

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog