Esti pezsgőzés az égő olajoshordó mellett.

A tematikus szállodák és éttermek alternatív és fantasztikus élmény kínálnak az embereknek, és nagyon népszerűek a turisták körében.

Feltéve, ha ezt ízlésesen hozzák létre. De a Viskóváros (Shanty Town) talán az egyik legízléstelenebb és legérzéketlenebb tematikus üdülőhely, amit valaha készítettek.

Viskóváros Dél-Afrikában Bloemfontein közelében található. A luxus üdülőhelyet az Emoya Luxury Hotel and Spa működteti.

 
Nagyobb térképre váltás

De csak kívülről néz ki úgy, mint egy nyomornegyed. Az üdülőhely egy tucat hulladékfából és hullámlemezből készült kunyhóból áll.

De belül vezetékes víz, villany, meleg víz, padlófűtés és vezeték nélküli internet-hozzáférés várja a vendégeket.

Arról, hogy a vendégek „hiteles” környezetben érezzék magukat, petróleum-lámpák, gyertyák, elemmel működő rádiók,  és (nem használt) pottyantós vécék gondoskodnak.

Este a szabadtéri tüzet gumiabroncsokból készült székeken lehet körül ülni.

Egy viskó egy éjszakára 850 rand. Ez nincs húszezer forint, de hát műviskóban műcsórónak lenni „megfizethetetlen” élmény.

Elképzelem ahogy a menő apuka körbevezeti családját, és az suttogja, hogy a következő válság után lehet, hogy mi is ilyen helyre kerülünk. És a család szent borzadállyal nézi a messze elkerült pottyantós budit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Meggyes Marci palacsintája

Napi videó:   Amikor repül az oroszlán

Napi fotó:  Okos bringás

Macskaőrség:   Kampány a kínai macska- és kutyahús-fogyasztás ellen

(via itt, youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...