Össze-vissza  kanyarognak a tenger felé menet.A világ érdekes folyó fonott meder sziget

 

Hallottál már a fonott folyókról? Ezek olyan különleges folyók,  amelyek egy nagy mederben több kis mederre szakadva kanyarognak, az ágak szétválnak és újra egyesülnek, sok száz szigetet kialakítva közben. A medrek és a szigetek állandóan változnak, mint egy óriási fonat. Ezek a folyók gyönyörűek, de szépségük igazán csak a magasból látszik.

A világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder szigetA világ érdekes folyó fonott meder sziget

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes folyó fonott meder sziget