Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi vesz rá egy nőt arra, hogy ezeket viselje?

Tovább


Ne kezdj el játszani vele!

Mert ha igen, rámegy a fél napod! Én szóltam előre...

Vannak okos cégek, akik nem egy szimpla reklámkampányba nyomnak bele egy nagy kazal pénzt, hanem e helyett megkérnek egy-két okos embert, csináljanak e helyett valami interaktív csudát.

2010-ben ismerkedhettünk meg a gyámoltalan de jólelkű vadásszal, most közös születésnapot ülnek a medvével. De egyetlen mozdulattal kiradírozza a címből a 2012-es évszámot, és mi írhatjuk be helyette saját születésnapunkat.

Tovább


LEGO Star Wars ébresztőbaba

Szeretnéd, ha minden reggel Darth Vader, Boba fett, vagy egy birodalmi rohamosztagos ébresztene, és mégsem lennél egy birodalmi börtönben? Vagy éppen Yoda szelíd csipogására vágysz? Most már erre is van megoldás. Mert ha van két dolog a világon, amelyekből soha nem fogunk kinőni, akkor azok a legózás és a Csillagok Háborúja.

Tovább


A természet szépséges ereje

Vihar szupercella Montana felett (Sean Heavey)

Chaiten vulkán, Chana, Chile (Carlos Gutierrez)

Tovább


Halvadászat a levegőben

Meglepő, hogy a véletlen milyen sportok kialakulását hozza el. Preoriában, a Mississippi folyón például a halakra nem horgászok, hanem vadászok mennek. A levegőben, bunkósbottal, dárdával, nyíllal.

Tovább


Ég veled cipőfa

Nevada egyik leghíresebb látványossága nem látható többé.

Tovább


A természet csodái: csíkos jéghegyek

Mindannyiunk képzeletében úgy élnek a jéghegyek, mint hatalmas piszkosfehér tömbök, amelyek a szürke ég alatt úsznak. A valóság azonban ennél sokkal izgalmasabb. Például a jéghegyek napos időben is megállás nélkül folytatják az útjukat.

De az igazi tévedés a jéghegyek színe. A jég állapotától függően más és más színű lehet. Akár csíkos is.

Tovább


Amikor a medve a jobb

A következő képsorozat biztos megmelengeti a vadászat ellenzőinek szívét. Micimackó bosszút állhat malackáért.

Tovább


Egy elképesztő és vicces vadászat

Egészen különleges módon vadásznak a rókák télen a Yellowstone nemzeti parkban. Nehéz sorsuk van itt az állatoknak télen. A tájat hetekig gyakran méteres hó fedi. Nehezen jut táplálékhoz növényevő és ragadozó egyaránt.

A róka is nehezen találja meg az apró rágcsálókat. A kis jószágok ugyanis ravaszak, nem jönnek fel a hó tetejére, a hó alatt készítenek maguknak járatokat. Ezért a róka helyzete nehéz. Csak hallás után találhatja meg a rágcsálót, be kell tájolnia, majd egyetlen határozott ugrással kell lefúrnia magát a hó alá. A módszer egyszerre lenyűgöző és vicces. A vadászat képekben és videón:

Tovább


Anyázz, ha fáj

Régóta mondják, ha káromkodunk, könnyebben elviseljük a fájdalmat. Sokáig azt hitték, hogy ez csupán önmentegetés. De sikerült bebizonyítani, hogy a káromkodás csökkentheti a fájdalomérzetet. Nagy Britanniában, a Keele-i Egyetem kutatói 64 önkéntes egyetemistát kértek fel a tesztre, amelyben kezüket olyan sokáig kellett jeges vízben tartaniuk, ameddig csak bírták, miközben tetszésük szerint szitkozódhattak. Ezután úgy ismételték meg a vizsgálatot, hogy miközben a résztvevők eltűrték a fájdalmat, csak nem durva szavakat ejthettek ki, melyeket például egy asztal leírásánál használnának.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog