Mert ha igen, rámegy a fél napod! Én szóltam előre...

Vannak okos cégek, akik nem egy szimpla reklámkampányba nyomnak bele egy nagy kazal pénzt, hanem e helyett megkérnek egy-két okos embert, csináljanak e helyett valami interaktív csudát.

2010-ben ismerkedhettünk meg a gyámoltalan de jólelkű vadásszal, most közös születésnapot ülnek a medvével. De egyetlen mozdulattal kiradírozza a címből a 2012-es évszámot, és mi írhatjuk be helyette saját születésnapunkat.

Ők ketten visszarepülnek az időben, és az időszaknak megfelelő vicces módon ünnepelni kezdenek. A készítők nem kis energiát öltek bele a készítésbe, mert sok kis filmet legyártottak, és minden kis film rejt valami poént. Én erős voltam, és csak a következő éveket néztem meg: 1945, 2004, 2500, 1492, 1001, 0, -3000, 2010. Egyik jobb poén, mint a másik. Nagyon nehéz abbahagyni. Aki mégis megkockáztatja, ide kattintson.

Nem véletlen a születésnap, mint már írtam, a cég már meglepett minket korábban egy interaktív játékkal. Akkor találkozhattunk először a medvével, és az érző szívű vadásszal, aki képtelen volt lelőni a sátrát feldúló állatot. Abban a játékban a vadász egyetlen mozdulattal kiradírozta a "lőni" igét a mondatból, és mi írhatunk be helyette egy másikat, mit csináljon a vadász a medvével. Aki esetleg korábban ezt kihagyta, most megpróbálhatja ide kattintva.

Csatlakozz a több mint hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotó:   Ha két folyó találkozik

Napi videó:   Az élet szar

Amikor a medve a jobb

Egy elképesztő és vicces vadászat

Halvadászat a levegőben

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)