Szeretnéd, ha minden reggel Darth Vader, Boba fett, vagy egy birodalmi rohamosztagos ébresztene, és mégsem lennél egy birodalmi börtönben? Vagy éppen Yoda szelíd csipogására vágysz? Most már erre is van megoldás. Mert ha van két dolog a világon, amelyekből soha nem fogunk kinőni, akkor azok a legózás és a Csillagok Háborúja.

Az tény, hogy két projekt külön-külön sikeres, de szerencsére a LEGO és a STAR WARS házassága esetén is ez a helyzet.  Ez a birodalom újabb kütyüvel egészült ki, ez pedig a birodalmi rohamosztagosnak – vagy a fenti többi karakternek – öltöztetett legóbaba. Mérete ellenére – 23 centiméter magas – teljesen eredeti figura, csak a többszörösére lett nagyítva. Természetesen a karjai és lábai is mozgathatóak. A különlegessége, hogy egy nagykijelzős ébresztőórát helyeztek a hasában.  A szundi és a világítás funkciókat a rohamosztagos fejének megnyomásával kapcsolhatjuk.

Ideális ajándék minden nagy gyerek számára, akik már nem alhatnak akármeddig, de mégiscsak szívesebben ébrednek egy STAR WARS-os legóbaba hangjára, mint valami unalmas ébresztőóra berregésére.

Csatlakozz a közel hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotó:   Tökéletes szülinapi ajándék II.

Napi videó:   Billegő billiárdasztal

A legzseniálisabb vízóra

Világvége-óra

Homokóra - villanyrendőr

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)