Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legkisebb revolvere

A képeken látható revolver a világ legkisebb működő kézi lőfegyvere. Elképesztő mestermunka. Nem lövöm le a poént a végén látható a pisztoly valódi mérete.

Tovább


Tiszta elmebaj: Saddam arany fegyverei

Az iraki diktátor, Szaddám Husszein bukása után derült fény arra, hogy milyen elképesztő luxusban élt. Palotáiban mindenből csak a legjobb és legdrágább lehetett. Mindezek ellenére is meglepő privát fegyvergyűjteménye, amelyek aranyozott és ezüstözött fegyverekből állt. A kollekcióban vannak régi és újabb fegyverek, az AK-47-től az általa oly gyűlölt Izrael Desert Eagle pisztolyáig. A legelképesztőbb talán egy aranyozott páncéltörő gránát. Elmebaj felső fokon.

Tovább


Trollkodnak a haverok

Tovább


Elképesztő: Nagymama szépségverseny Braziliában

Ez valószínűleg egy párhuzamos dimenzió, mert ehhez kevés, hogy korán szülnek ott a lányok, vagy az, hogy a Föld másik oldalán van.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


A kínai "forró krumpli" átverés

Nem is oly régen különleges videó borzolta fel az internetezők kedélyét, amely a kínai állami televízió egyik tudósításának részlete. A tudósításban állami és katonai vezetők tekintenek meg egy hadgyakorlatot. Az egyik bemutató során katonák forró krumplit játszanak.

Ez egy egyszerű játék, ha megkapod a csomagot, azonnal tovább kell adnod különben "megégeti" a kezed. A katonák azonban egy éles bombát adtak körbe, amelyet az utolsó a kör közepén álló gödörbe dobott. Erre a jelre mindegyik katona a földre vetette magát.

Tovább


A tévé történetének legelegánsabb átverése

Lassan közeledik április elseje, a médiumokat ellepik majd aznap az álhírek. Érdekes módon minél több ilyen "április bolondja" hír lesz, annál kevésbé ötletesek. Az igazi átverés valamilyen kapitális blődséget helyez tökéletesen hihetővé tett környezetbe. A máig legelegánsabb és legjobbnak tartott átverés csaknem egyidős a tévéadások beindulásával.

1957. április elsején a BBC Panorama című műsorában a következő felvezető szöveggel indult el a riport: az enyhe télnek és az ormányos bogarak kipusztulásának köszönhetően a svájci földműveseknek végre sikerült spagettit szüretelniük.

Tovább


2011 TOP 10 vízalatti fényképe

Egy szokatlan fénykép, amelyen két ​​átlátszó hal látható, amelyek nem nagyobbak 3 centinél. Ők szerepelnek 2011 legjobb vízalatti fotóján. A győztes képet Tobias Friedrich német fotós készítette, miközben Marsa Alam közelében merült Egyiptomban. A vízalatti fotográfiák versenyének a Miami Egyetem Tengerészeti és Légkörtudományi Intézete adott otthont. A versenyre húsz országból több mint hatszáz képet neveztek be.


10. Tisztára söpörni



9. Szépséges óriáscápa


Tovább


Karácsonyi pulcsik, amiért ölni kellene

Sose fogom megérteni, hogy egyes vidékeken hogy alakult ki a karácsonyi pulóverek hagyománya. Azt már végképp nem fogom megérteni, ez a hagyomány hogyan torzulhatott el annyira, hogy ezek a giccses förmedvények "megköttessenek".

Tovább


Pózolj a Facebookon, mint egy idióta!

Nem győzöm évek óta hangsúlyozni, hogy nagyon meg kell gondolni, az ember milyen képeket oszt meg magáról a közösségi oldalakon. Az még hagyján, hogy hülyét csinál magából, esetleg elkönyvelik "dizsiribinek". De az állás, az iskola, a jövő múlhat rajta.
A Facebook idiótái közl kiemelést érdemel a huszonkét éves Doyle Byrnes és három tanuló társa, akik Kansasban a Johnson főiskolán ápolói szakon tanultak. Az utolsó éves diákok laborgyakorlaton egy anonim donortól érkezett emberi méhlepényt tanulmányoztak, milyen a felépítése, hogyan is táplálja a meg nem született babát. Mint ahogy a Wall Street Journal megírta, a négy diák lefotózta magát a placentával, a képet feltöltötték a Facebook oldalukra. A képekből hamarosan botrány lett, fegyelmi ügy lett belőle, és az iskola úgy döntött, etikátlan magatartás miatt kirúgja a diákokat.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog