Ez valószínűleg egy párhuzamos dimenzió, mert ehhez kevés, hogy korán szülnek ott a lányok, vagy az, hogy a Föld másik oldalán van.

De legalább ilyen mesébe illő a képek története, mert nem sikerült egy valóban megbízható forrásra bukkannom. Az internetes források legtöbbje  brazil nagyi szépségversenynek titulálja.  De ez ugyebár nem számít, mert minden téves hír valahonnan elindul, csak mindenki átveszi. Egynémely más forrás szerint ez egy Las Vegasi 50+ szépségverseny, amelynek ellentmond az ennél fiatalabb hölgyek részvétele. De még ez sem biztos.  Szintén más forrás szerint ez egy 2006-os Silvercash Contest bikini verseny. Erre utalna a kép sarkában látható logó is. Ezt nem sikerült ellenőrizni, mert a versenyt 2008-ban rendezték meg utoljára, és fotók nem elérhetőek a silvercashcontest.com oldalon.

Mindenesetre a silvercash.com (és nem silvercashcontest.com) cím, aminek a logója a képeken van,  egy pornóoldal mutat, ami szintén nem egy megbízható forrás. Valószínűleg csak ők is rátették a képekre a logójukat, mint annyi fotógyűjtögető oldal és blog. De akár főtámogatók is lehettek.

Ezek után mi az igazság? Nem tudni. Higgyük azt, hogy ez egy brazil nagyi szépségverseny. Elég ha csak arra gondolunk, hogy a Copacabanan milyen bikinis lányokat látni, és milyen nők forognak a rioi karneválon. Ehhez kell egy kis jólét, odafigyelés, ápolás, na és egy kis genetika, és hihető  a történet.

Martha - 46 éves:

Samantha -51 éves:

Patricia - 54 éves

Christina - 46 éves

Aline - 45 éves:

Roseana - 55 éves

María Lucía “La Ganadora”

Csatlakozz a közel nyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de esetleg nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotó:  Különleges utazás

Napi videó:  Ez aztán a gyors íjász

Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Szépség és mutáció

Disney erotikusan, avagy ha a mesehősök vetkőznek

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via iif)