Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meglepetés a jeges vihar után

Nem tudom, mennyire őszinte a mosolyuk.

A genfi-tó partján fekvő svájci Versoix városában néhány fiatal úgy döntött, az estét együtt töltik. Leparkoltak egy tóparti szórakozóhelynél, és beültek. Késő éjszakáig maradtak, mert odakinn jeges vihar tombolt. Amikor elcsitult, kijöttek, nagy meglepetésben volt részük.

Tovább


Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Óriási titkos fegyverraktárat találtak a külvárosban

Kié lehet a készlet? A Mikulásé?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Igazi kalóriabomba

Napi videó:   Nem semmi robottánc-páros

Napi fotó:  Keresd a két naracskabátos kutatót

(via ljfun)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Soha ne aludj el a buliban!!!

Akinek ilyen barátai vannak, nncs is szüksége ellenségekre.

Tovább


Az őrültek autóversenye

Örülnünk kell annak, ha Kolumbia nem a megszokott hírekkel kerül be a sajtóba: kábítószer, kartellek, gyilkosság. Különösen igaz ez a kábítószer hírhedt fővárosára, Medelinre. Talán pont az ottani szegénység hozta létre ezt a bolond versenyt. Tákolj össze mindenféle hulladékból vicces járgányokat, és száguld le vele a domboldalon. Ez egyszerre vidám parádé, vicces dizájnbemutató, és őrült verseny. Csak négy csapágy kell, pár bot,és egy adag fantázia.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Diákkenyér

Napi videó:   Így is lehet lapozni...

Napi fotó:  Azt hiszem, nekem nem menne...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Extrém szakállak versenye

Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Európa legszebb útjai: a Turini-hágó

(via webpark)

Tovább


Diákok vérciki pillanatban

"Még mindig részeg vagyok"

Tovább


Börtön a víz felett

Vernon C. Bain börtön New Yorkban áll.

Pontosabban úszik. Mert a szárazföldön nem volt elég hely.

Tovább


Ahol furcsán görbül a Föld

A Google Föld alkalmazás elképesztő közelségbe hozta el nekünk az egész világot, de ez az irgalmatlanul nagy munka korántsem hibamentes. A műholdas felvételeket összeillesztő szoftver nem egyszer bakizott. Ez különösen látványos probléma, ha a képek illesztése utakra, hidakra, autópályákra esik. A képeket nézve olyan érzése van az embernek, mintha az Eredet című filmbe pottyant volna.

Tovább


Te jó ég, mi az ott a falon?

Horrorisztikus látvány egy amerikai barlangban.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog