Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem, ezek nem élnek

Rovarok, bogarak és hüllők: nem valódiak, Tina Kraus készíti ezeket papírból, egyedi technikával.papír rovar bogár szobor

Tovább


Jávorszarvas a hátsó udvarban

Amikor Roland Rydstrom az alaszkai Anchorage-ben re ggel kinézett háza ablakán, néhány váratlan vendéget látott. Egy jávorszarvas tehén és két borja jött be a hátsó udvarba. Ha ez nem volt elég, a jávorszarvasnak annyira tetszett a Rydstrom-kert fűje, hogy úgy döntöttek, hogy ott töltik a napot.

A két kis borjú mindent megvizsgált, a székektől a kapukig, és amikor úgy döntöttek, hogy a hátsó udvar biztonságos, odabújtak, és még el is aludtak. Rydstrom otthona belsejéből fényképezte az egészet.

udvar rénszarvas tehén borjú kert

Tovább


Amikor a nagy pocak csak előny

Milyen süti sül a sütőmben? Avagy halloween jelmezötletek kismamáknak.

Tovább


13 nagyváros régen és ma

Hogyan változott meg a város néhány évtized alatt.

New York City
A világ érdekes város nagyváros történelem látképA világ érdekes város nagyváros történelem látkép

Tovább


30 sebrejtő remekmű

Varrat? Seb? Bőrsérülés? Nem kell, hogy a bőrödet csúfítsa. Egy jó tetoválómester simán eltünteti. De ha van egy kis humorérzéked is, akkor még előnyt is kovácsolhatsz belőle. Így születhetnek az igazi humoros remekművek.seb  varrat tetoválás tetkó

 

seb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkóseb  varrat tetoválás tetkó

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

seb  varrat tetoválás tetkó

Tovább


Összegyűrt sziklák

A mávész szinte mágikus kapcsolatban van a kövekkel.A világ érdekes szobor kő kvarc gránit gyűr csavar ráncol José Manuel Castro López

Tovább


Rémisztő helyek: Babák szigete

Kevés olyan bizarr hely létezik a Földön, mint a Babák szigete. Az elhagyott helyen rémisztő, iszonyatos állapotban lévő babák lógnak a fákon bokrokon, kertéseken, és minden elképzelhető helyen. Mosolygó, piszkos, sérült, gyakran kéz vagy láb nélküli, félelmetes babák. A hely története nem kevésbé ijesztő.A világ érdekes Mexikó mexikóváros Babák szigete La Isla de Las Munecas hora rémisztő

Tovább


Az eltűnő város titka

Mintha a Bermuda-háromszögben járnánk: a fehér város feltűnik, majd ismét nyoma vész.

Tovább


A krokodilok között

Az ausztráliai Darwin városában található Crocosaurus Cave egész különleges és hátborzongató élményt kínál: krokodilok közé merülhetünk.


Ausztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodás

Tovább


Müködhet egy kupolaváros?

A kupolaváros alapjában véve egy érdekes ötlet, mert legegyszerűbben így lehet elzárni valamit a környezetétől. De mennyire praktikus és kivitelezhető egy ilyen struktúra?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog