Az ausztráliai Darwin városában található Crocosaurus Cave egész különleges és hátborzongató élményt kínál: krokodilok közé merülhetünk.


Ausztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodás

 

Természetesen teljes biztonságban vannak a vállalkozók, mert tökéletesen átlátszó, műanyag hengerben ereszkedhetünk a vízbe. A horrorisztikus élményt fokozza, hogy a víz kristálytiszta, és így centiméterekről csodálhatjuk meg a fenséges ragadozókat. A merülés harminc percig tart, ára egy személynek 175 dollár, a páros merülés 270 dollárba kerül. Fotók víz alatt és víz felett is készíthetők.

Ausztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodásAusztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodás

Ausztrália Darwin krokodil merülés úszás búvárkodás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)