Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tíz éve elhagyott város

10 évvel ezelőtt 2011. március 11-én erős földrengés és szökőár sújtotta a japán Fukusima prefektúrát. Az atomerőműben Csernobil óta a legnagyobb nukleáris baleset történt, több tucat kilométeres körzetből evakuálták a lakosságot. A terület azóta is elhagyott, lezárt, és tilos a belépés. Egy fotósnak, Janine Pedletonnak sikerült engedélyt szerezni, hogy fényképeket készíthessen a városban.

fukusima elhagyott város

1. Az iskola csak néhány száz méterre áll a tengerparttól. A sportcsarnok padlója az egy évtized alatt összeomlott.

Tovább


Szivárvány sérók

Vajon a fodrásztől való távozás után mennyi ideig őrzi meg a formáját? Egy Szentpéterváron dolgozó orosz hajszobrász, Sznezana Vinnicsenko alkotásai.

Tovább


Hét európai várkastély egykor és most

A mai romok így néztek ki fénykorukban. A rekonstrukciós képeket a Neomam Studios készítette.Európa vár rekonstrukció rom

Tovább


Ceruza portrék

Nestor Canavarro argentin illusztrátor hiperrealisztikus színes ceruza rajzai. ceruza rajz színesceruza Nestor Cavarro

Tovább


Kacsacsőrű kutyák

Magányosan, a gazdira várva.kutya vár gazdi cipő szagol kacsacsőr

Tovább


Hazug fotók

Vajon miért osztanak meg emberek magukról olyan képet, amelyről ordít, hogy csalás. Elképzelhetetlen bőrszínek lehetetlen formájú testek, műanyag babaarcok. Tökéletességre vágyás, online megfelelési kényszer, vagy súlyos énképzavar? photoshop csalás tökéletességre vágyás megfelelési kényszer súlyos énképzavar

Tovább


Körkörös lakópark

Számos olyan városi tér van a világon, amelyek különlegesen egyedi tervezésűek. Csupán a műholdas és légi fényképezés segítségével láthatjuk, hogy ezek az épületek milyen körültekintően vannak elrendezve a területek. Az egyik ilyen különleges látnivaló Brøndby Haveby vagy más néven Brøndby Garden City. Dániában, Koppenhága mellett található ez a "kertváros", amely egyedülálló körkörös elrendezéséről ismert.A világ érdekes dánia koppenhága város lakópark kör

Tovább


Repülő szivárvány

Christian Spencer fotóművész a verandáján töltötte az időt Rio de Janeiróban, amikor valami csodálatosat vett észre. A nap átsütött egy fekete jakobinus kolibri szárnyain, és az apró tollak prizmaként törték meg a fényt. Abban a pillanatban úgy tűnt, mintha az apró madárka egy kis repülő szivárvány lenne.A világ érdekes kolibri szárny szivárvány

Tovább


ismered ezt a kicsi akváriumi halat?

Tovább


Nagyvárosi rémálom

Hong Kong szigetéről köztudott, hogy a világ legzsúfoltabb városa, de el sem tudjuk képzelni, valójában ez mit jelent. Dietrich Herlan, brazil származású, de Hong Kongban élő fotós zseniális képei bemutatják az európai szemmel elképzelhetetlen zsúfoltságot, az egymáshoz tapadó, felhők közé kúszó lakótelepek ránk omló nyomasztó képét, az égbe szökő belső udvarok szürreális világát.

A világ érdekes Hong Kong város nyomasztó szürreális tömeg zsúfolt

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog