Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelemek az autópályák fölé

Az autópálya felett kihasználatlan hely van. A termőföldek helyett telepítsük oda a napelemfarmokat.

Tovább


Kik használják a vadátjárókat?

Az autópályák legfurcsább elemei azok a zöld növényzettel borított felüljárók, amelyek az állatoknak készülnek. Ezek hivatottak megakadályozni, hogy a vadak vonulási útvonalára épült úttestre betévedjenek a vadak. De igazság szerint állatot nem igazán látni rajta. Vajon működik?

Az amerikai Utah állam vadvilágát őrző Utah Wildlife Resources Division kamerát telepített a Parley Canyon átjáróhoz. Kiderült, igencsak forgalmas a híd.

autópálya átjáró felüljáró vad

Tovább


Lenyűgöző terepasztal

De nem modellvasútnak, hanem autóversenynek. Tulajdonosa 15 évig építette garázsában.A világ érdekes terepasztal autópálya

Tovább


Ötletes windows desktop

Egy kis fantáziával egyedi és stílusos lehet a képernyőnk.A világ érdekes windows desktop asztal

Tovább


Mókuskerék mosógép

Jó néhány kísérletet láthattunk már arra, hogy az otthoni testedzésbe befektetett energia valamilyen módon megtérüljön. Láthatunk már szobabiciklire kötött dinamót, amely egy lámpát működtetett, vagy olyan bringát is, amely egyenesen a turmixgépet hajtotta meg. Hasonló ötletek tucatjait láthattuk már. Azonban egy ötlet teljesen új alapokra helyezi az energia visszanyerést.

Tovább


Autópálya a házon keresztül

Osakában van egy hasonló épület, mint a mi budapesti körszállónk. Szép, magas, hengerformájú épület, de egy dologban nagyon eltér: az épületen keresztül megy egy autópálya.

5-4-21 Fukushima Fukushima-ku Osaka, Japán.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Autópálya dzsungel fölött

Hivatalos megnevezése SP-160. De mindenki csak Rodovia dos Imigrantesnek nevezi, vagyis a bevándorlók autópályája.

Brazília, São Paulo állam. Ez az út köti össze a fővárost, São Paulot a tengerparttal.

Tovább


Útelválasztó-áthelyező munkagép

Ilyet még nem láttál, ez kellene az M0-ra is. Hogyan építsünk extra sávot csúcsforgalomban:

Tovább


Kamu szex az autópályán

Motoron, száguldás közben szexelni? Micsoda macsó virtus. Vagy inkább csak vágyálom?

Egyre elvadultabb videók érkeznek oroszföldről, hála a kocsikba szerelt kameráknak. Ezen a felvételen egy igazi macsó virtus látható: autópályán motorozás közben a tankra fektetett lányt teszi magáévá a motoros. De valódi a film? Döntsd el magad:

Tovább


A tíz legfontosabb kérdés

A brit Eden nevű tévé júliusban tudományos műsorhónapot tart, és ennek alkalmából kérdezte meg nézőit az élet "nagy kérdéseiről". Ennek alapján állított össze egy toplistát. A felmérés szerint a brit felnőttek háromnegyedét érdekli a tudomány, és ugyanekkora azok hányada, akik szeretnék, ha tájékozottabbak lennének.

A tíz legfontosabb kérdés a nézők véleménye alapján:

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog