Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 legkirályabb lépcső

Spirál-lépcső (Ausztrália)

Lenyűgöző csigalépcső a Garvan Intézetetben Sydney-ben. 6,5 fordulat, öt emelet.

Tovább


2011 TOP 10 vízalatti fényképe

Egy szokatlan fénykép, amelyen két ​​átlátszó hal látható, amelyek nem nagyobbak 3 centinél. Ők szerepelnek 2011 legjobb vízalatti fotóján. A győztes képet Tobias Friedrich német fotós készítette, miközben Marsa Alam közelében merült Egyiptomban. A vízalatti fotográfiák versenyének a Miami Egyetem Tengerészeti és Légkörtudományi Intézete adott otthont. A versenyre húsz országból több mint hatszáz képet neveztek be.


10. Tisztára söpörni



9. Szépséges óriáscápa


Tovább


Az elképzelhetetlen Bollywood

Éneklő Terminator, táncoló Superman, és minden, amit Hollywoodból el lehet lopni, és musicallé konvertálni. Természetesen szigorúan indiai minőségben. A világ legszúrósabb pillantásai, legmókásabb üldözései, és legröhejesebb verekedései. Avagy így lopnak Bollywoodban:

Michael Jackson Thriller:


Tovább


Az afrikai gyilkos

Ez a tündibündi jószág méltán érdemelte ki helyét Afrika gyilkos állatainak Top 5 listájában.

Csak az állatkertből és a rajzfilmekből ismerjük őket, bumfordisága, az állandó vigyor, a mosolygós szemek és pörgő fülek miatt mindenki kedves jószágnak képzeli. Egy állat, amelyről szinte mindent rosszul tudunk: a víziló.

Tovább


Reklámok egy rémisztő jövőből

Meglepő reklámkampánnyal állt elő nemrégiben az egyik legnagyobb farmermárka. Modelljeik a már megszokott stílusban pózolnak, de a kép háttere megdöbbentő: a felmelegedés miatt megváltozott Föld legismertebb tájait látjuk, szinte felismerhetetlenül megváltozva. A korábbi kedvelt turistacélpontok pusztulása groteszk ellentétben áll a hirdetések álszent, mesterkélt világával.

Tovább


Poliptámadás

Polip támad emberre, tengeralattjáróra, cápára: a rémtörténetek klasszikus fordulatai. Bár rettegésünk zsigeri ezektől a megkapó és különleges élőlényektől, vérmérsékletükről szóló történetek nem túloznak. Az alábbi videók bizonyítják, hogy a mesék nem állnak távol a valóságtól. Nézzük meg, hogy a a polip valóban rátámad az emberre, tengeralattjáróra, cápára.

Polip polipra támad:

Tovább


A 10 legjobb "Óóóó, a francba..." pillanat

Tovább


Közösségi utazás

Az okostelefonok fejlődése az utazási szokásainkat is meg fogja változtatni. Új fogalmat kell megtanulnunk: legyen a neve mondjuk közösségi utazás.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog