Motoron, száguldás közben szexelni? Micsoda macsó virtus. Vagy inkább csak vágyálom?

Egyre elvadultabb videók érkeznek oroszföldről, hála a kocsikba szerelt kameráknak. Ezen a felvételen egy igazi macsó virtus látható: autópályán motorozás közben a tankra fektetett lányt teszi magáévá a motoros. De valódi a film? Döntsd el magad:

A pár nagyon igyekszik, de ha jobban megnézzük az egész kamu. A lány a tankon mintha fürgén mozogna, de inkább úgy tűnik, csak arra ügyel, hogy le ne essen. A motorozásból se lett száguldás, a fickó a lassú gurulás miatt alig tudja egyenesben tartani a motort, nem is próbálkozik sokáig.

De az igazi bizonyíték a film végén van. A lány leszáll a motorról, pár másodperccel később a férfi is. Érdekes módon a ruhája teljesen rendezett, pedig a megállás óta nem nyúlt a nadrágjához. Arról nem is beszélve, hogy egy normál farmerban gyakorlatilag lehetetlen az „akció” kivitelezése. Az egész akkor válik nevetségessé, mikor a kamera felé fordul, és látszik, hogy „hasitasi” van rajta. Ágyék előtt lévő táskával, pedig még egy kőkemény motoros rocker sem tud.

A videó valószínűleg már eleve kamunak készült volna, talán egy olcsó szexfilmbe, vagy a macsó otthoni archívumába. Gondolom a jelenetet a piros autóból filmezték volna. De közbe jött a kamionos és a kéretlen videósunk. És mivel a motoros volt olyan okos, hogy levette a sisakot, hamaros a fél internet rajta fog röhögni.

Ha tetszik, oszd meg ismerőseiddel, és csatlakozz a több mint kilencezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Drótkötél a köd felett

Napi videó:   Hummer a tengerparton

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Extravagáns koncepció motorok

Alien motor

Autómentő Honda-motorkerékpár

(via youtube)