Az autópályák legfurcsább elemei azok a zöld növényzettel borított felüljárók, amelyek az állatoknak készülnek. Ezek hivatottak megakadályozni, hogy a vadak vonulási útvonalára épült úttestre betévedjenek a vadak. De igazság szerint állatot nem igazán látni rajta. Vajon működik?

Az amerikai Utah állam vadvilágát őrző Utah Wildlife Resources Division kamerát telepített a Parley Canyon átjáróhoz. Kiderült, igencsak forgalmas a híd.

autópálya átjáró felüljáró vad

 

autópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vadautópálya átjáró felüljáró vad

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)