Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túlélni a nagy kihalást

Indonéziában, Szumátra szigetén található Toba szupervulkán 75 ezer évvel ezelőtt kitört. A vulkanikus tél miatt csaknem kipusztult az emberiség. Csaknem.vulkán kitörés Toba vulkanikus tél emberiségűkihalás túlélés

Tovább


Pusztító meteor a szentföldön

Szodomát és Gomorrát keresték, de egy ókori gigantikus természeti katasztrófa nyomait találták meg.szodoma gomorra pusztulásmeteor becsapódás Jordánia

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


Amikor a papír életre kel

Tullius Heuer autodidakta digitális művész digitális a brazíliai Maceióban él. Tullius zseniálisan keveri a képeket a rajzokkal, a valóságot a szürreálissal.

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

 

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Tovább


Fák, amelyek egyszerűen nem hajlandók meghalni

A túlélés ereje.A világ érdekes fa erő élet túlélés szikla beton

Tovább


Hatodik kihalás

Három neves egyetem közös kutatása megdöbbentő eredményt hozott. A tanulmány azt mutatja, hogy a hatodik tömeges kihalás korába léptünk.Az isten állatkertje kihalás tömeges hatodik kipusztulás

Tovább


Emberek, akiknek már nem érdemes lottózni

Három másodperc alatt felhasználták az egész életükre szóló szerencséjüketA világ érdekes baleset szerencse túlélés

Tovább


Pókevő gyerekek

Kambodzsában kicsit más az uzsonna.

Tovább


Kínai tulipánpark

A kínai Wuhanban található a Dongxihu park, amely tulipánjairól híres. A tavasszal nyíló virág 72 fajából összesen 1 800 000 hagymát ültettek el.A világ érdekes Kína Wuhan Dongxihu park tulipán

Tovább


Pusztuljon Nis városka is

New York, Los Angeles, London, Párizs, Moszkva, Tokió: számtalan várost láthattunk már a pusztulás után. Grafikusok készítették el valós fotók alapján, hogy festenének ezek a városok az Apokalipszis után. Davorin Dinić, azonban egy szerb kisvárosban, Nisben lakik. Ő a saját városát mutatja be az Armageddon után.

A világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddon

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog