New York, Los Angeles, London, Párizs, Moszkva, Tokió: számtalan várost láthattunk már a pusztulás után. Grafikusok készítették el valós fotók alapján, hogy festenének ezek a városok az Apokalipszis után. Davorin Dinić, azonban egy szerb kisvárosban, Nisben lakik. Ő a saját városát mutatja be az Armageddon után.

A világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddon

 

A világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddonA világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddon

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  A legaggódóbb szemű macska
Napi videó: Egy kis gipsz kell hozzá
Napi fotó:  Nagy a szeretet

(via)

A világ érdekes Nis Szerbia város pusztulás armageddon