Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Korszerű-e a Biblia?

Minden idők egyik legjobb története. Bár a tanulsága egyértelmű, még sem tudni, hogy valóban megtörtént-e. Mégis akkora sikert aratott, hogy még az Elnök Emberei című sorozatba is bekerült.

Tovább


Világvége-óra

Az első atombombák felrobbanása óta, bár azt hisszük, békében élünk, valójában a nukleáris háború réme lebeg felettünk. A végítélet órája ugyan nem ketyeg, de mutatja az időt.

Tovább


Nem halálos fegyverek

Sokkoló, borspisztoly ragasztópisztoly, hangágyú és "meleggé" tevő-bomba. Az új nem halálos fegyverek. Amelyek nem csak a frontokon, hanem a rendészeti erőknél is megjelenhetnek. Vissza fogjuk sírni azt az időt, amikor még könnygáz, gumilövedék, és vízágyú volt.

Tovább


Mintha a világ robbant volna fel

Óriás lőszerkészletek, némi emberi hanyagság: A következmény a békeidőkben bekövetkezett egyik legnagyobb robbanás.

Tovább


Ámokfutó tank

1995. május 17-én napfényes, meleg nap volt San Diegoban. Az egész rendőrség egy ámokfutó járművet üldöz: egy tankot.

Tovább


Adj vért a családodnak!

A világon már elterjedt az a módszer, amely nálunk is enyhíteni tudná a vérkészletek pótlásának gondját: a betg hozza a vért.

Tovább


Kreativitás helyett véletlen

Most már nem tarthat vissza saját és környezetünk tehetségtelensége. Vannak remek módszerek, amelyekkel a kreativitást tökéletesen lehet pótolni a vakvéletlennel.

Tovább


Élő sárkányt és unikornist otthonra

Számtalan, a nem túl távoli jövőben játszódó filmben bukkan fel a háttérben valamilyen különleges állat: 20 centi magas elefánt, Barbie-méretű élő lovacska, szobai akváriumban úszkáló bálna. De még vadabb tervek is vannak…

Tovább


Miért vándorolnak a kontinensek?

Igazán vidám magyarázatot kaphatunk arra, miért is tört darabokra Pangea, a szuperkontinens, és miért vándoroltak a kontinensek a mai helyükre. Mindenre választ kapunk a Jégkorszak 4. című film előzetesében, amely az eddigiekhez hasonlóan nem a történetbe enged bepillantást, hanem egy rövidfilmben ismét megcsodálhatjuk motkány  szerencsétlen "makkmegtartási" harcát. Két és fél perc őrület a Föld magjában.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 

 

Ne hagyd ki a többit sem.

Tovább


Eltérített Föld

Érdekes, hogy a tudósok hamarabb találnak megoldást olyan veszélyekre, amelyek csak évezredek, vagy éppen évszázmilliók múlva okoznak komoly problémát. Ha majd a Földet katasztrófa fenyegeti, akkor rakjuk arrébb a bolygót!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog