Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alienek Skóciában?

Földönkívüliek jártak több száz éve egy kolostorban?

Egy gyönyörű templom. De nézzünk fel a tető szélére!

Érdemes megnézi egy kicsit közelebbről:

Nem ismerős a bal oldali vízköpő?

Tovább


Van ennél erősebb szeretet?

Lehet ennél keményebb és odaadóbb egy apa?

Rick van Beek igazán kemény fickó. Triatlonozik. De ő két ember helyet teljesíti a távot.  Négy év óta minden versenyre magával viszi sérült lányát. Maddy 13 éves, de egy háromhónapos baba szintjén rekedt meg. Nem tud beszélni, sem mozogni, de látszik rajta az öröm, ha a friss levegőn van. Ezért évek óta minden versenyre magával viszi.

A kerékpározás alatt egy speciális utánfutón húzza magával.

Az ölében viszi át a lányát a csónakhoz, amelyben úszás közben maga után húzza.

 

Úszás után átteszi Maddyt egy speciális triciklibe, amelyet a futás alatt végig maga előtt tol.

Van ennél erősebb szeretet?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egyhetes lángos

Napi videó:   3 200 000 pont

Napi fotó:  A világ legjobb buszmegállója Kanadában

 (via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Aki az álmát adta egy életért

Cameron Lyle a New Hampshire Egyetem egyik sztáratlétája, mégis feladta sportkarrierjét, hogy egy ismeretlen ember életét megmentse.

Cameron, kiváló sportoló, súlylökésben, kalapács- és diszkoszvetésben komoly tehetség, az egyetemi csapat büszkesége. Mikor bekerült az egyetemre, jelentkezett csontveelő-donornak. Úgy gondolta, nem nagy áldozat, talán egy a százmillióhoz az esélye, hogy a családján kívül bárkinek is tudna segíteni.

 

Mégis nemrégiben csörgött a telefon, és a donorközpont jelentkezett be. Egy ismeretlen a vérrák egyik formájában,  akut limfoblasztos leukémiában. 100 százalékos egyezést hozott ki a gép a 28 éves betegével, akinek 6 hónap van hátra az életéből. Cameron csontveleje alkalmas arra,  hogy megmentse az ismeretlen életét. A segítségét kérték.

Cameron súlyos választás elé került, sportkarrierje, vagy egy idegen élete. A beavatkozás után hetekig nem emelhet súlyt, ami egy sportoló esetében legalább egyéves kihagyást, de az ő koában akár a karrierje végét jelentheti. Cameron mégsem habozott, igent mondott.

Edzője nyilatkozta később "Emlékszem, bejött az irodámba, becsukta az ajtót, és azt mondta:" Edző, beszélnünk kell. " És akkor azt mondta nekem: csontvelő donor vagyok. Én azt válaszoltam neki: Lássuk, dobsz 12-szer az állami döntőben, vagy megmented egy ember életet? Tedd meg.  Adományozz. A sport nem nagyobb, mint az élet. A sport az élet része."

Végrehajtották a beavatkozást, levették tőle a csontvelőt. Az Amerikában érvényes szabályozás szerint egy év után megismerhetik egymás adatait. Cameron reménykedik benne, hogy a kezelés sikeres lesz, és hamarosan megismerheti azt, akin segített.

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <<PopArt>> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád. 

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Jeges kávé fordítva

Napi videó:   Csak két ember van, aki ezt meg tudja csinálni

Napi fotó:  Nézz mélyen a szemembe

(via bostonglobe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Gavin, a fotómodell hal

Pózol, vigyorog, látszik, hogy jól érzi magát.

Ausztráliában az egyik legnépszerűbb tengeri szórakozás a Seawalking. A tengeri séta tulajdonképpen búvárkodás, és mégsem az. Nincs szükség búvárengedélyre, sem búvárfelszerelése, palackozott levegőre.

Tovább


Orosz terminátor

Ez az orosz katona kijátszotta a halált. Lövöldözés tört ki egysége, és csecsen fegyveresek csapata között. A katonát pont a homlokán találta el egy AK-47-es karabély lövedéke. Valószínűleg óriási szerencséje volt, és egy gellert kapott, jócskán lelassult lövedék találta el, különben esélye sem lett volna a túlélésre. Mindenesetre a katona nem esett pánikba, és nyugodtan tűrte, hogy társa egy fogóval kibányássza a lövedéket. Érzékenyeknek nem ajánlott képsorozat és videó.

Tovább


Az elpusztíthatatlan pagoda

Nem tudta elpusztítani tűz, földrengés, ember. A kínai építészet 1000 éves rejtélye.

Tovább


Ezen röhög az egész internet

Szélvész sebességével száguld a neten körbe egy török szappanopera jelenete.Erre szokták azt mondani, hogy ekkora idióták nem lehetnek. A jelek szerint mégis.

Szegény főhősünk az apjával beszél a pokolban. Arról egyik szereplő sem tehet, hogy sikerült ugyanazt a snittet még egyszer visszatenni, de a vizuális effektek nélkül. Se pokol, se ördögök se lángok.

Ekkora blőd hiba mellett sokan nem tudtak elmenni szó nélkül, és nagyüzemben beindult a videomém-gyártás.

Tovább


Nagyon furcsa japán lányok

A japánokat mi nagyon sokszor nem értjük meg, és nagyon furcsának látjuk őket. Ez igaz a divatra is. Napjaink mániája, hogy az - egyébként valószínűleg nem is létező - egyéniségünket külsőségekben is kifejezzük. Legalábbis a divatipar ezt sulykolja a saját profitja érdekében. A japán iskolás lányoknál ez már extravaganciába csap át. Egy amerikai fotós utcai fotósorozata.

Tovább


Aki együtt úszik a nagy fehér cápával

Ocean Ramsey, 27 éves modell és környezetvédelmi aktivista megtette a lehetetlent: együtt úszott a nagy fehér cápával, mindenféle védőfelszerelés nélkül. A felvételei lélegzetállítóak: egyszerre rémületesek, és gyönyörűek. Olyan dolgokat tesz meg vele, mint eddig csak delfinnel láttunk.

Tovább


Félelmetesen szép erdő

Sokan talán be sem mernének lépni ebbe az erdőbe. Ez az egyszerre szépséges és félelmetes erdő mintha a Gyűrűk urában lenne, pedig Japánban található, Yakushima szigetén.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog