Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 ikonikus filmes gazember

A valóság sokkal furcsább, mint a képzelet. Filmes karakterek, akiket valódi bűnözőkről mintáztak. Néha több személyből gyúrták össze. (Karakter neve - Film címe - Bűnöző neve)

bűnöző film karakter valódi

Hannibal Lecter - Bárányok hallgatnak - Alredo Balli Trevino

Tovább


A XXI. század legnagyobb orvosi kihívása

Az egy vagy több antibiotikumra rezisztens szuperbaktériumok evolúciója az egyik legnagyobb fenyegetés, amivel az orvostudománynak szembe kell néznie.

Tovább


Titkos raktár

Senki nem láthatja legféltettebb kincseket.

Stuttgart Porsche múzeum titkos raktár

Tovább


Csodás jégbarlang… a városban

Természeti csoda az elhanyagolt épületben.A világ érdekes raktár hűtőház jég olvasztás

Tovább


Plus-size disney hercegnők

Vajon hogy alakult volna  a rajzfilmek és Disney népszerűsége, ha valóságosabb alakokat rajzolnak. Plus-size karakterek már egyenesen istenkáromlás.

Crystal Walter, a Neoqlassical Art néven futó grafikus  némi vitát váltott ki Disney-filmek átrajzolt karaktereivel. A művész nyíltan beszélt a projektjéről és a különféle reakcióikról. Az emberek többsége pozitívan reagált, mások azzal vádolták, hogy „dicsőíti az elhízást” és népszerűsíti az egészségtelen életmódot. Pedig ő csak egy grafikus, aki fricskát mutatott a világnak.

disney hercegnő karakter plus-size

 

disney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-size

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


A leginspirálóbb női karakterek

A Ranker megszavaztatta olvasóit, kiket tartanak a legmenőbb női karaktereknek, a leginspirálóbb kitalált személyeknek. Az istennők már kezdenek visszaszorulni, és előretörtek a kemény csajok.
(sorszám - karakter neve - film vagy sorozat címe)

karakterű karakter női kitalált személy menő inspiráló

Tovább


Történelmi figurák mai köntösben

Hogyan néznének ki a régi korok nagy alakjai, ha szemben ülnének veled a metrón.​

Tovább


Mit rejtenek a múzeum raktárai

A Smithsonian Természettudományi múzeuma rendelkezik a világ egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb mintagyűjteményével. Nézzük meg, mit rejtenek a hátsó raktárak, mi van a tárolókban.

Tovább


Ötletek a mosdókból

Érdemes körülnézni a világ nyilvános illemhelyein. Nagyon sok érdekes és hasznos ötletre bukkanhatunk. Remélem ezek elterjednek nálunk is. Szuper megoldások a a nyilvános vécékből.mosdó vécé nyilvános ötlet praktikus okos

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog